Kahvaltılar geleneksel hale geldi

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, sezon başında başlattıkları kahvaltı porgramlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Bu etkinliğimiz oyuncular, teknik heyet ve yönet

SPOR 25.05.2015 17:05:00 0
Kahvaltılar geleneksel hale geldi

Doğanspor, her hafta maç öncesi düzenlediği kahvaltı programlarını artık Pazar günleri Cuımhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları belediye piknik alanındaki Tepe Restaurant’ta veriyor. Kahvaltı programına, diğerlerinden farklı olarak A Takım oyuncularının yanı sıra U-12, U-13, U-14 ve U-15 takımları oyuncuları da katıldı. Kahvaltı programında Kulüp Başkanı Kazım Asbaş ve yönetimi ile teknik heyet de yer aldı.

 

BÜYÜK BİR BAŞARI SAĞLADIK

 

Bir kahvaltı programında daha bir araya geldiklerini ifade eden Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Akım Asbaş, “Bu kahvaltı programlarının çok yararını gördük. Uzun yıllardan sonra ligde yer alıp büyük bir başarı sağladık. Güzel bir birliktelik oluşturduk. Bu başarıda payı olan tüm oyuncularımızı, yönetimimizi ve teknik heyetimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

OĞUZ GÜVEN’E TEŞEKKÜR

 

Asbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her zaman bizlerin yanında olan, Çerkezköy’ün bağrından çıkıp uzun yıllar Türkyemizin önemli spor kulüplerinde forma giyen ve yıllarca teknik direktörlük yapan Milli futbolcularımızdan Oğuz Güven’e de çok teşekkür ediyoruz. Onun fikirlerinden har zaman yararlanacağız. Gerek futbol bilgisi gerekse manevi olarak verdiği desteklerle önümüzdeki yıllarda daha da başarılı oalcağız.”

 

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

 

Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş’ın konuşmasının ardından A Takımı futbolcularına, yönetime ve kulübe maddi menevi katkı sağlayanlara birer başarı belgesi takdim edildi. Programda Milli Futbolcu Oğuz Güven’e de başarı belgesi verildi.

 

Marmara Haber / Seyit SÜREN