MHP'li Özgül: Parlamentoya sokmayacağız

MHP Tekirdağ 2'nci sıra Milletvekili adayı Hakan Özgül, Biz bu ülkede ne bayrağımızı indirtiriz. Ne ezanımızı sustururuz. Ne de Ne Mutlu Türk'üm demeyi engelletiriz. Biz dağa çıkan benim arkada

GÜNDEM 25.05.2015 17:04:00 0
MHP

MHP'li Hakan Özgül, seçim çalışmaları kapsamında Tekirdağ, Saray, Çerkezköy ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye de iktidar parti sizlerin elinden haklarınız aldı diyen Özgül, “Yerelde de iktidar sizlere hizmeti getiremedi. Bunlardan daha ne bekliyoruz. Biz bu ülkede ne bayrağımızı indirtiriz. Ne ezanımızı sustururuz. Ne de Ne Mutlu Türk'üm demeyi engelletiriz. Biz dağa çıkan benim arkadaşımdı diyenleri parlamentoya sokmayacağız. Biz Habur’dan gelenleri davullarla zurnalarla karşılayanları meclise sokmayacağız. Sizden tek isteğim. Bu sefer Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verin. Bunlardan hesap soracak bir tek biz kaldık" diye konuştu.

 

MHP’nin projelerini de vatandaşlara anlatan Özgül “Özel güvenlik görevlilerinin özlük hakları iyileştirilecek. Vasıf sahibi olan ve ceza hukuku uygulamasında devlet memuru sayılan bu personelin aylık ücretleri standarda bağlanacak ve en düşük aylığın net asgari ücretin yüzde 50 fazlasından yani 2100 liradan az olmaması sağlanacak” dedi.

 

Polisin çalışma şartlarını ve özlük haklarını iyileştirerek polislerin ek göstergesini 3 bin 600’e yükselteceklerini belirten Özgül, mazot, gübre, tohum, fide ve yemde ÖTV ve KDV’nin  kaldırılacağını, mazotun ise litre fiyatının 1 lira olacağını söyledi.

 

Marmara Haber