Dikkat!

TEM otoyolunda giriş ve çıkış gişeleri arasındaki seyahat süreleri baz alınarak hız ölçümü yapılacak. Bu sürenin dışına çıkan araçlara ise 120 kilometre olan hız sınırını ge?

GÜNDEM 21.05.2015 18:30:00 0
Dikkat!

Sürücülerin yolda radar var mı? diye düşünmelerine gerek kalmadı. Artık gaz pedalına basarken can güvenliğinizin yanı sıra cebinizi de düşünmeniz gerekiyor. TEM Otoyolunda polis radar uygulamasına denk gelmemiş olmanız, radar cezasına maruz kalmayacağınız anlamına gelmiyor. Araçların iki nokta arasındaki seyahat süresinden yola çıkılarak yapılan hız ölçümleri artık TEM Otoyolu’ndaki gişelerde de yapılıyor. TEM Otoyolu’nda otomobiller için 120 kilometre olan hız sınırını aştığı tespit edilen sürücülere trafik cezaları ise adreslerine gönderilmeye başlandı.

MESAFA DİKKATE ALINIYOR

TEM Otoyolu’nda kontroller aracın giriş ve çıkış yaptığı gişeler arasındaki sürenin mesafeye bölünmesiyle hesaplanıyor. Hız sınırını aşan sürücülere en düşük 189 lira para cezası yazılıyor.

SİZEDE CEZA GELEBİLİR

TEM otoyoluna bağlantı yolları bulunan ve bu yolu kullanarak hız sınırını aşarak seyahat eden Tekirdağlıların da bu ceza adreslerine posta ile her an yollanabilir.

Marmara Haber