Belediye 'Mıstık'a emanet

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın çeşitli temaslarda bulunmak üzerene Ankara'ya gitmesi nedeniyle Belediye Başkanlığı görevini vekaleten CHP'li Belediye Meclis üyesi Nihat Mıstık

GÜNDEM 20.05.2015 17:17:00 0
Belediye

Astsubay Lojmanları ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Ankara'ya gitti. Cuma gününe kadar Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine vekalet edecek olan Nihat Mıstık, “Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyorum. Görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim.Belediye Başkanımız Ankara’ya, Çerkezköy’e kazandıracağı Kent Park Projesi kapsamı içinde yer alan  Altıyol Kavşağı’ndaki Astsubay Lojmanlarının belediyemize devri için  Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri ile görüşme yapacak. Umuyorum iyi haberlerle dönecek.”dedi.

 

G.O.P.  MAHALLESİNE YENİ MUHTARLIK VE PARK KAZANDIRACAĞIZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Nihat Mıstık, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yeni düzenleme çalışmalarının yapılacağını da belirterek, “G.O.P.  Muhtarlığı  ve yanındaki park kahvehanesini Haziran ayı sonunda yıkacağız. Buraya yeni bir muhtarlık binası yapacağız. Ayrıca yanındaki park alanını da yeniden dizayn ederek içerisine çoçuk oyun gurupları ve dinlenme yerleri yapacağız. Bu Mahalle insanlarımıza yapacağımız yeni düzenleme çalışmalarıyla güzel bir mekan sunacağız. Buradaki çalışmalarımız Ağustos ayı sonuna kadar tamamlanmış olacak”

 

BELEDİYE SAĞLIK BİRİMİ G.O.P. MAHALLESİNE TAŞINACAK

 

Mıstık, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Belediyemizin mevcut sağlık birimini Gazi Osman Paşa Mahallesindeki Gazi Osman Paşa camii karşısında şu anda otopark olarak kullanılan alana Sağlık Birimi Binası yaparak belediyeden oraya taşıyacağız.Hem daha geniş kapsamlı sağlık hizmeti verecek, hem de bu mahallemiz sakinlerine de hizmet etmiş olarak, mahallenin bir eksikliğini de gidermiş olacak. Bu konuda da projelerimiz hazır. Belediye Sağlık Birimi Hizmet binamızın yapımı içinde Haziran sonu ya da Temmuz ayının ilk haftasında çalışmalar başlatılacak.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN