Mutluluklar

Marmara Haber Gazetesi muhabiri Gökhan Teker, hayatını İlknur Seymen ile birleştirdi. Çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı.

GÜNDEM 20.05.2015 17:16:00 0
Mutluluklar

Havva-Yüksel Seymen çiftinin kızları İlknur Seymen ile Hatice-Zeki Teker çiftinin oğulları Gökhan Teker, Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde genç çiftin anne ve babaları davetlileri kapıda karşıladı. .

EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kıyılan nikahta, genç çiftin şahitliklerini ise Hüseyin Seymen ve Selçuk Eraslan yaptı. Nikah töreni sonrası konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, evlilik müessesesinin kutsal bir müessese olduğunu belirterek, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Akay, evlilik cüzdanını da “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek geline verdi.  

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Genç çiftin ailesi Havva-Yüksel Seymen ve Hatice-Zeki Teker, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Takı merasiminin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Eş, dost ve akrabaları, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Marmara Haber Gazetesi olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber / Ahmet KARDEŞ