Taksit ödemeleri için son gün 1 Haziran

Belediyelere çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam vergi borcu olan vatandaşların 1. taksitleri ödeme süresinin 1 Haziran pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceği ifade edildi.

GÜNDEM 20.05.2015 17:14:00 0
Taksit ödemeleri için son gün 1 Haziran

Çerkezköy Belediyesi, ödemelerin belediye veznelerine ya da posta çek hesabına yapılabileceği, ayrıca www.cerkezkoy.bel.tr adresindeki e-belediye linkinden T.C. kimlik numarası veya sicil numarasıyla online bir şekilde de işlem yapılabileceğini bildirdi.

EK HİZMET BİNASINDA DA İŞLEM YAPILIYOR

Kapaklı Belediye yetkilileri de belediyeye emlak ve çevre temizlik vergisi borcu olan vatandaşların ilk taksit ödemelerini belediye vezneleri, Halk Bankası vezneleri ve İsmetpaşa Mahallesi’ndeki ek hizmet binasının yanı sıra internet üzerinden de yapabileceğini ifade etti.

İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILABİLİYOR

2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1.taksiti ödemelerinin başladığını ifade eden Çorlu Belediyesi yetkilileri “Ödemeler 1 Haziran pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Belediye binası içindeki veznelerimizden ve Çorlu Belediye Başkanlığı’nın internet sitesinde ödemeler yapılabiliyor” dedi.

ERGENE’DE ÖDEME NOKTALARI

Ergene’de de 1.taksit ödemeleri Ulaş Hizmet Binası, Velimeşe Hizmet Binası, Misilli Hizmet Binası, Yeşiltepe Muhtarlığı, Sağlık mahallesi Muhtarlığı, Marmaracık Hizmet Binası’ndaki ödeme noktalarından yapılabilecek.

Marmara Haber / Gökhan TEKER