Öztrak engellileri ziyaret etti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Sakat ve engellilerimiz için güzel projelerimiz var"dedi.

GÜNDEM 19.05.2015 17:18:00 0
Öztrak engellileri ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öztrak’ı Dernek girişinde Başkan Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi karşıladı. Öztrak’ın ziyaretine CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel  ve partililer de eşlik etti.

 

SAKAT VE ENGELLİLERİMİZ İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

 

Faik Öztrak, Başkan Çetinkaya’dan bigi aldıktan sonra sıkıntılarını dinledi. Öztrak, “7 Haziran seçimleri sonrasında CHP iktidarında sakat ve engelli kardeşlerimizin tüm sıkıntılarını masaya yatırarak çözüme kavuşturacağız. Bu konuda seçim beyannamemizde de öncelikli nelerin yapılması gerektiğini belirledik. Sizlerin durumunun iyileştirilmesi bizlerin görevidir.Sizlerin çok daha iyi şartlarda hayata bağlanmanız için ve sosyal yaşamda yeterli yer almanız için ne gerekiyorsa yapılacak. Bundan emin olun.”dedi.

 

Öztrak Çerkezköy Sakatlar Derneği Yaşam Evi’nin gerçekten örnek bir bina olduğunu ve burada görev yapan yönetiminde özverili şekilde çalışmalarını da takdirle karşıladığını sözlerine ekledi.

 

DİKEY TARIMI ÖNEMSİYORUZ

 

Faik Öztrak,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin bahçesinde dernek üyelerine yönelik ‘Dikey Tarım’ uygulaması hakkında da Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya’dan bilgi aldı. Öztrak, dikey tarım önemli, sizler bunu çok güzel başarmışsınız. Sizleri tebrik ediyorum. Bu dikey tarımı ülke genelinde yaygınlaştırmak  lazım. İktidarımız da bu konuda gerekli çalışmalar yapılarak yaygınlaştırılması için çalışma yapılacaktır.”dedi. Dikey tarım sisteminde yetiştirilen çileklerin tadına da bakan Öztrak ‘Hem doğal hem çok daha lezzetli’ dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN