Kırkpınar hazırlığı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kentin en iyi şekilde tanıtımının yapılması gerektiğini söyledi.

GÜNDEM 18.05.2015 17:19:00 0
Kırkpınar hazırlığı

Edirne'de 20-26 Temmuz tarihlerinde arasında yapılacak olan 654'ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni düzenleme komitesi, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin başkanlığında toplandı.    Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, daire müdürleri,  sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda Kırkpınar süresince  alınacak tedbirler ele alınırken, bazı  konular için alt komisyon kurulmasına karar verildi.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada “Dünyanın en eski spor dallarından olan Kırkpınar Yağlı güreşlerini Edirne’ye, Türkiye’ye yakışır bir şekilde organize etmemiz gerekiyor. Bunun için bugün burada toplandık, Belediye başkanımız ve diğer kurumlarımızın gayretleriyle en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Yüzlerce pehlivan ve binlerce seyirce Edirne’ye akın edecek, bizde bunu fırsat bilip en iyi şekilde şehrimizin tanıtımını yapmalıyız” dedi. 

Marmara Haber