Kırklareli'nde evde sağlık hizmetleri görüşüldü

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Halk Sağlığ?

GÜNDEM 18.05.2015 16:31:00 0
Kırklareli

Vali Esengül Civelek başkanlığında yapılan toplantının açılışında, ihtiyacı olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının evinde ve aile ortamında yapılması, bu kişilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak birlikte verilmesi konularında Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Çiğdem Cerit bilgilendirme sunumu yaptı.

 

SOSYAL BAKIM VE DESTEK HİZMET

 

Valilik bünyesinde oluşturulan ‘Evde sağlık ve sosyal hizmetleri değerlendirme komisyonu’ ile evde sağlık, evde bakım ve destek hizmetlerinin etkinliğinin artırılması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından sunulan sosyal bakım ve destek hizmetlerinin entegrasyonunun sağlanacağı hizmet modelinin koordinasyonunun sağlanması hedefleniyor.

 

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı'na, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Vali Yardımcıları Hikmet Çakmak, Aslı Aynaoğlu Kuzulu, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Kurum Amirleri katıldı. 

 

Marmara Haber