TURKCELL ÇERKEZKÖY'DE ÇUVALLADI!

Turkcell Çerkezköy'deki abonelerinin şikayeti üzerine şebeke sorununun olduğunu kabul etti. Aboneye verilen cevapta "Mevcut istasyonumuzun sökülmesi nedeni ile sinyal sorunu yaşadığınızı tespit ettik

GÜNDEM 16.05.2015 17:37:00 0
TURKCELL ÇERKEZKÖY

Milyonlarca kullanıcısı olan Turkcell, Çerkezköy’de şebeke sorunu olduğunu kabul etti ve abonesinden özür diledi. Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki işyerinde sürekli ‘Kapsama alanı ve çekim kuvveti’ sorunu yaşayan bir Turkcell kullanıcısı, şikayette bulundu. Tam dörtkez sorununu Turkcell’e yazan ismi bizde saklı müşteri internet üzerinden e-posta ile yaptığı şikayetlerine hep aynı “Şu an bölgenizdeki sorunu çözmek adına, ekiplerimiz baz istasyonu kurulumuna teknik açıdan uygun yerler aramaktadırlar. Mülkü size ait olan bir yeriniz varsa, değerlendirmek isteriz. 532 müşteri hizmetlerimizden veya web sitemizin iletişim bölümü üzerinden bize ulaşabilirsiniz.” cevabı aldı.

 

REKLAMLARDA ATIP TUTMAYI BİLİYORSUNUZ!

 

Bunun üzerine esprili bir şekilde bir şikayette daha bulunan Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde işyeri bulunan Çerkezköylü vatandaş, adeta Turkcell’e ders verdi. Şikayetinde Turkcell reklamlarına atıfta bulunan Çerkezköylü Turkcell abonesi, “Bu nasıl iş anlamadım. Dalgamı geçiyorsunuz. Diğer firmaların hatları bodrum katlarda çekerken bizim hatlarımız ofis dışında (Caddeye çıksanız) dahi çekmiyor! Reklamlara gelince atıp tutuyorsunuz. Vay efendim biz böyle çekeriz, dağda çekeriz bayırda çekeriz diye! İlçe merkezi burası dağ bayır değil. Belki ondan çekmiyor!” ifadelerini kullandı. Şikayetinde belirttiği gibi  13 yıllık hattını kapatan Turkcell mağduru vatandaş, hattına iptal bedeli talep edilmesi halinde ise maddi ve manevi tazminat davası açacağını da GSM şirketine bildirdi.

 

Turkcell bunun üzerine işte bu cevabı verdi: “Değerli müşterimiz kapsama alanı sinyal alma sorununuza ilişkin bildirdiğiniz bölgeyi inceledik. Mevcut istasyonumuzun sökülmesi nedeni ile sinyal sorunu yaşadığınızı tespit ettik. Şu an bölgenizdeki sorunu çözmek adına ekiplerimiz baz istasyonu kurulumuna teknik açıdan uygun yerler ar maktadırlar.”

 

Bu arada Çerkezköy’de birçok abonenin aynı şikayet nedeniyle Turkcell aboneliğini iptal ederek, başka bir GSM şirketine geçerken, tarife taahhüdü nedeniyle 900 TL gibi bir ücretle karşı karşıya kaldığı belirtiliyor.

Marmara Haber