Özdoğan: Hastane yerini geri alacağız

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Müdürlüğü'nden 20 kişilik bir heyet, çeşitli incelemelerde bulunmak ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla, ülkenin e

GÜNDEM 16.05.2015 17:35:00 0
Özdoğan: Hastane yerini geri alacağız

Ziyarette konuşan Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, “Bize ait olan bölgede yapılmış bir hastane var. Biz Devletimize başka bir yerde yeni bir hastane yapmak kaydıyla bu yeri geri almayı planlıyoruz” dedi.

 

BAKANLIKTAN 20 KİŞİLİK HEYET ÇOSB’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Aralarında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Müdürlüğü Daire Başkanları Bayram Salim Bozdemir, Mahmut Tufan ve Metin Demirtürk’ün de yer aldığı 20 kişilik heyet, dün saat 10.00’da Çerkezköy OSB Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Heyet burada Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Müdür Yardımcıları Füsun Sular ve Kadir Karakaya, Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ile birim amirleri tarafından karşılandı.  

 

BÖLGENİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, bölgenin faaliyetleri hakkında kısa bir sunum yapmak üzere heyeti toplantı salonuna davet etti. Bölgenin tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Müdürlüğü heyetine Çerkezköy OSB'de faaliyet gösteren sanayi kuruluşları, çalışma prensipleri, kapasitesi ve üretim kategorileri ile ilgili sunum eşliğinde ayrıntılı bilgi verildi.

 

HASTANE ALANINI GERİ ALACAĞIZ

 

Çerkezköy OSB olarak sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacına cevap verebilmek adına bir de okul yaptıklarını söyleyen Özdoğan, “Okulumuzun hemen bitişiğinde bize ait olan bölgede yapılmış bir hastane var. Biz Devletimize başka bir yerde yeni bir hastane yapmak kaydıyla bu yeri geri almayı planlıyoruz. Böylelikle buraya okulumuzla ilgili sosyal bir alan kazandırabileceğiz” ifadelerini kullandı.

 

OSB’LER KAYNAKLARIN EN VERİMLİ KULLANILDIĞI YERLERDİR

 

Konuşmasının devamında Türkiye’nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu söyleyen Özdoğan, “İnşallah Türkiye’nin gelişmiş bir ülke olduğu zamanları da en kısa sürede görürüz. Bu amaçla hepimiz olabildiğince hizmet üretmek zorundayız. Bir diğer hedefimiz de OSB’nin avantajları konusunda farkındalık yaratmaktır. Sanayiciler, OSB sınırları içinde bulunmanın avantajları hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Çünkü OSB’ler kaynakların en verimli şekilde kullanıldığı yerlerdir” diye konuştu.

 

YETER Kİ İSTESİNLER

 

Tekirdağ’da yeni kurulan OSB’lerin de bulunduğuna dikkat çeken Mehmet Özdoğan, “Biz diğer OSB’lerle her türlü bilgi paylaşımına hazırız. Fakat bu yönde şu ana kadar bize ulaşan kimse olmadı. Biz buradayız. Yeter ki gelsinler” açıklamalarında bulundu. Bakanlık heyeti, daha sonra sırasıyla Çerkezköy OSB SCADA Sistemi, Konferans Salonu ve Arıtma Tesisi’ni de dolaştı. Heyet daha sonra Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri için organize edilen piknik etkinliğine katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ