Sözdinler ve Sarıoğlu'ndan Gülen Yüzler'e Ankara havası

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'Gülen Yüzler' pikniğinde OSB'nin eski ve yeni yönetim kurulu başkanları Ömer Sarıoğ

GÜNDEM 16.05.2015 17:33:00 0
Sözdinler ve Sarıoğlu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubes işbirliği ile bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Gülen Yüzler’ pikniği renkli görüntülere sahne oldu. Piknikte Çerkezköy OSB’nin eski Başkanı Ömer Sarıoğlu ile yeni Başkanı Eyüp Sözdinler de karşılıklı Ankara Havası oynayarak, engelli vatandaşların mutluluğuna ortak oldu.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Gülen Yüzler’ pikniğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu eski Başkanı Ömer Sarıoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, onlarca engelli vatandaş ve aileleri katıldı. Etkinlikte Çerkezköy OSB Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri de engellilerin gönüllerince eğlenebilmesi için ellerinden geleni yaptı.

 

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun kızı Başak Sarıoğlu’nun fikri üzerine hayata geçirilen Gülen Yüzler etkinliğinin 6’ncısı Parıltım Restaurant’ta önceki gün saat 12.30’da başladı. Çerkezköy OSB yönetimi tarafından katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte müzik eşliğinde doya sıya eğlenen engelli vatandaşlar, kimi zaman da çalan şarkılara kendileri eşlik etti.  

 

ENGELLİLER HAFTASINI EN İYİ ŞEKİLDE KUTLAMAYA ÇALIŞTIK

 

Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Çerkezköy’de engelliler haftasını en iyi şekilde kutlamaya çalıştık. Başta bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Çerkezköy OSB yönetimi olmak üzere, TSD Çerkezköy Şubesi ve Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Okulu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılan tüm faaliyetler engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi” dedi.

 

ENGELLİLERE ÖZEL RESİM KURSU

 

Eğitim ile her engelin aşılabileceğini belirten Kaymakam Kubilay, “Biz Çerkezköy Kaymakamlığı olarak bu nedenle eğitime büyük önem veriyoruz. Bütün engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte tüm engellerin aşılabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy OSB eski başkanımız Ömer Sarıoğlu’nun önerisi üzerine hemen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nü aradım. Yalnızca engelli kardeşlerimize yönelik bir resim kursu açılması için gerekli talimatı verdim. Buradan da İlçe Kaymakamı olarak tüm engelli kardeşlerimizi bu kursumuza davet ediyorum” dedi.  

 

ANKARA HAVASI OYNADILAR

 

Programda konuşan Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de tüm katılımcılara iyi eğlenceler dileyerek bir Ankara Havası çalınmasını istedi. Daha sonra piste çıkan Sözdinler, Ömer Sarıoğlu ile birlikte karşılıklı Ankara Havası oynadı. Program, etkinlik için özel olarak hazırlatılan uçurtmaların uçurulması ile sona erdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ