Trakya'nın gururu

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun Marmaris'te düzenlediği Türkiye Yıldızlar Tekvando şampiyonasından Çerkezköy Nurullah Narin Orta Okulu öğrencisi Çerkezköy'ün gururu Kübra Kepenek bu

GÜNDEM 15.05.2015 18:31:00 0
Trakya

Kepenek, bu birinciliğiyle birlikte 5 ay içerisinde üçüncü kez arka arkaya Türkiye Şampiyonu olarak tarihe geçti. Şampiyonaların sessiz fırtınası olarak isim yapan Kübra Kepenek’in bu şampiyona’da da birincilik alarak hem Çerkezköy’ün hem Tekirdağ ve de tüm Trakya bölgesinin gururu oldu. Kübra Kepenek, önümüzdeki aylarda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına Milli forma altında direk katılacak sporcular içinde de yerini aldı.

 

RAKİPLERİNİN KORKULU RÜYASI

 

Büyük  heyecan yaşanan   müsabakalarda rakiplerinin korkulu rüyası olan  Kübra Kepenek ‘in antrenörü olan Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel,”Kübra Kepenek Marmaris’teki Şampiyonada da müsabakalara gayet sakin çıktı ve sahada verdiğimiz tüm taktikleri ve kendi becerisini yine her zaman olduğu gibi çok güzel ve mükemmel şekilde yerine getirerek rakiplerini mağlup etmeyi başardı.Kübra bu birinciliğiyle birlikte 5 ay içerisinde ard arda  kendi kategorisinde üçüncü kez şampiyon Türkiye ‘de tek sporcu olarak tarihe geçti. Çerkezköy’ün gururu olmayı sürdüren Kübra ile bizlerde her zaman onur ve gurur duyuyoruz. Kübra geleceği çok parlak bir sporcudur.”dedi.

 

KÜBRA BİRİNCİLİKLERE ALIŞTI

 

Bilal Güzel konuşmasını şöyle sürdürdü, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Kübra Kepenek ilçemizin, ilimizin ve tüm Trakya bölgesini Tekvando Federasyonu’nun Marmaris’te düzenlediği Şampiyonada da başarıyla temsil eden kilosunda yegane tek sporcumuz. Üç kez ard arda  5 ay gibi kısa sürede  ülkemizde birincilik alan bir başka sporcuda yok. Kübra artık birinciliklere alıştı ve inşallah onu önümüzde aylarda Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da birincilikler  alacağına inanıyoruz. Çünkü çok azimli bir sporcu. Her zaman söylüyorum ve yine yeniliyorum.Bu sporcumuzun çok daha iyi yerlere gelmesi için her kesimin katkı ve destek vermesini bekliyoruz. Bizlere her zaman katkı ve destek veren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da  bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.Kübra’nın bu şampiyonada başkanımızın da katkısı büyük.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN