Kubilay'dan 'Ahilik' ziyareti

Ahilik Haftası nedeniyle Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu hatırlatarak, "Esnaflığın ne kadar meşakkatli ve kutsal bir mesl

GÜNDEM 12.05.2015 19:32:00 0
Kubilay

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu belirterek, "Bende bir esnaf çocuğuyum. Esnaflığın ne kadar meşakkatli ve kutsal bir meslek olduğunu çok iyi bilirim. Esnaflık toplumumuzun önemli bir hizmet kurumudur."dedi.

 

BENDE ESNAF ÇOCUĞUYUM

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ahilik Haftası nedeniyle Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Kaymakam Kubilay’ı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasın Başkanı Ali Bozdağ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada bir konuşma yapan Kubilay, Ahilik Haftası dolayısıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etiğini belirterek, "Bende bir esnaf çocuğuyum. Esnaflığın ne kadar meşakkatli ve kutsal bir meslek olduğunu çok iyi bilirim.Esnaflık toplumumuzun önemli bir hizmet kurumudur.Bu gün belki ilk defa  bir esnaf kuruluşumuza başarılı çalışmaları dolayısıyla bir başarı plaketi veriyorum.”dedi.  Ardından Kaymakam Kubilay, Bozdağ’a çiçek ve başarı plaketi verdi.

 

ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUM

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çalışmalarını takdir ettiğini belirten Kubilay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Esnaf odamızın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Çok başarılı bir çalışma sergiliyorsunuz. Esnafımızın sıkıntılarını çözümlemede gösterdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşılıyor ve sizleri çalışmalarınız nedeniyle tebrik ediyorum,bundan böylede yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

 

BİZLERİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise ziyaratle ilgili şunları söyledi: “Bugün ziyaretimize gelerek başarı plaketiyle ödüllendirmeniz bizleri onurlandırdı. Çok Teşekkür ediyoruz. Bu başarı plaketini yönetim kurulu üyelerimiz ve oda üyelerimiz adına alıyorum. oda olarak bizler esnafımızın sıkıntılarının çözümlenmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu arada esnafımızın iş kollarıyla ilgili eğitim programları düzenliyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN