Müezzinoğlu Kırklareli'nde seçim bürosu açtı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ülke olarak birlik olmaya ihyacımız var" diyerek 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

GÜNDEM 11.05.2015 18:26:00 0
Müezzinoğlu Kırklareli

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde AK Parti’nin seçim bürolarının açılışına katıldı. Babaeski ilçesindeki seçim bürosunun açılışında konuşan Bakan Müezzinoğlu, "Öncelikle 7 Haziran seçimleri Babaeski’mize, Kırklareli’mize, insanımıza hayırlı olsun. İnşallah bu ülke çok daha güzel günleri birlik ve beraberlik içerisinde yakalasın. Ve inşallah Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet seviyesinin üstünde bir Türk milleti ve muasır medeniyet seviyesinin üstünde bir Türkiye Cumhuriyeti bu millete hızla yürümeyi inşallah bizlere nasip etsin.”dedi.

BİR AYAĞIMIZ TRAKYA’DA BİR AYAĞIMIZ BURSA’DA OLACAK

Bu güne kadar Trakya’nın bir çocuğu olarak gerek Babaeski’ye, Lüleburgaz’a, Kırklareli’ye, Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy ve Edirne’yi adım adım, köy köy, karış karış gezdiğini söyleyen Müezzinoğlu, “Bu dönemde bize Bursa Milletvekilliği nasip olacak inşallah. Bir ayağımız Trakya’da, bir ayağımız Bursa’da olacak inşallah. Her zaman gönlümdeki yeriniz fiilen de devam edecek" diye konuştu.

Açılışın ardından Muharip Gaziler Derneği’ni ve Babaeski Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli Ağız ve Diş Hastanesi’nin açılışına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Marmara Haber