HASTASINA TECAVÜZ EDEN DOKTOR TUTUKLANDI

Tekirdağ'da muayene için gelen hastasının serumuna ilaç katıp hastasını bayılttığı ve sonrasında da tecavüz ettiği anlaşılan doktor, yaklaşık 2 yıl süren yargılamanın ardından tutukla

GÜNDEM 9.05.2015 14:07:00 0
HASTASINA TECAVÜZ EDEN DOKTOR TUTUKLANDI

Olay 2013 Temmuz ayında Tekirdağ’da meydana geldi. İddiaya göre eşi polis memuru olan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki A.U., midesindeki rahatsızlıktan dolayı Dr. Tunca A.’nın özel polikliniğine gitti. Dr. Tunca A.’nın, kendisine serum verip bayıltarak tecavüz ettiğini iddia eden A.U. durumu polise bildirdi. Gözaltına alınan evli Dr. Tunca A., delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Savcılık talimatıyla Dr. Tunca A. ve hasta A.U.’nun iç çamaşırları, kıyafetleri, serum şişesi incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi ve soruşturma yeniden başlatıldı.

 2. KEZ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan araştırmalar neticesinde Dr. Tunca A. tarafından A.U.’ya verilen serum şişesinin içine kişiyi bayıltmaya yetecek 4 ayrı ilaç konulduğu tespit edildi. Ayrıca, Dr. Tunca A.’nın iç çamaşırında A.U.’ya ait genital akıntı da bulundu. Bunun üzerine savcının talimatıyla olaydan yaklaşık 2 ay sonra Dr. Tuna A. yeniden gözaltına alındı ve cezaevine konuldu.

12 YIL 6 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Tunca A., yaklaşık 2 yıl süren yargılamasının ardındn cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından tutuklama istemiyle çıkarıldığı Silivri Ağır Ceza Mahkemesi’nce 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.