Çorlu Meclisi Mayıs Toplantısını yaptı

Çorlu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın birinci oturumunu gerçekleştirdi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri

GÜNDEM 8.05.2015 17:19:00 0
Çorlu Meclisi Mayıs Toplantısını yaptı

Çorlu Belediye Meclisi Mayıs ayı  birinci oturumunda şu gündem maddelerini karara bağladı: 2014 yılı kesin hesabı görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Kadro derece değişikliği konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti görüşülerek karara bağlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına ait 4 adet değişiklik talebi görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi.2 maddeden oluşan imar komisyon raporu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. 2014-2015 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olarak önümüzdeki yıl şehrimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Çorluspor 1947 Kulübü’ne 2015 yılı için 200 bin  Türk Lirası maddi yardımda bulunulması kararlaştırıldı.

BAŞKAN BAYSAN’A DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alan Çorlu Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Serkan Ercili verilen destekler için Başkan Baysan ve meclis üyelerine teşekkür etti. Çorluspor Başkanı Ercili’nin konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyeleri ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a 2014-2015 yılında Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Çorluspor futbolcularının çerçeveli fotoğrafını takdim etti. 

Marmara Haber