Ak Parti'ye üye olduğundan haberi yok

Tekirdağ'da Ak Parti'nin bazı vatandaşların habersiz partiye üye yapıldıkları yönünde her geçen gün başka bir iddia ortaya atılıyor. Hüseyin Erşad Hacıoğlu'ndan sonra şimdide ÇerkezkÃ

GÜNDEM 7.05.2015 18:29:00 0
Ak Parti

Daha önce Hüseyin Erşad Hacıoğlu’nun başına gelen olayla kendisinin de karşılaştığını kaydeden Çerkezköylü Osman Dal “ Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Parti Üyelik Sorgulamaya girdiğimde AK Partiye üye olduğumu öğrendim. Üye olmamama rağmen üye yapıldığımı gördüm. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’ndan arandım. Bayan telefonda kan grubumu sordum. Neden diye sorduğumda teyit amaçlı aradıklarını söyledi. Neyi teyit ediyorsunuz dediğim de ise üyeliğimi cevabını aldım. Siteye baktığımda da gerçekten üye olduğumu gördüm” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN YAPTIKLARINA ANLAM VEREMİYORUM

Üye olduğunu Siyasi Parti Üyelik Sorgulaması’nda gördükten sonra şaşkına döndüğünü belirten Osman Dal “Sitede AK Partiye üye olduğumu görünce şaşkınlığımı gizleyemedim. Üyeliğimi iptal ettirmek istedim, fakat Tekirdağ’a gelip üyeliğimi iptalini yapabileceğimi söylediler. Kendilerine Çerkezköy’de oturduğumu ve Tekirdağ’a AK Parti üyeliğini iptali için 50 TL yol parası veremeyeceğimi söyledim. Daha sonra ise İlçe Başkanının selamını ilettiler. Ben ise tanımadığımı söyledim. Çerkezköy İlçe Teşkilatına gidip orada da işlem yapabileceğimi söylediler. Halen de daha üyeliğimi iptal ettirmediler. Rahmetli babam senelerce Ülkü Ocakları’nda başkanlık yapmış, ben Ülkü Ocakları’nda büyüdüm. Bana sormadan etmeden üye yapmışlar.  Gerçekten AK Parti’nin yaptıklarına anlam veremiyorum.”ifadelerini kullandı.

Ahmet KILAVUZ