Bu kaçıncı!

Son zamanlarda başıboş hayvanların karıştığı trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bu seferki kaza İstanbul-Kapaklı yolunda meydana geldi.

GÜNDEM 6.05.2015 18:26:00 0
Bu kaçıncı!

İddiaya göre İstanbul Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Yaşar Hüdayet yönetimindeki 34 K 8774 plakalı minibüs, bariyerlerin diğer tarafından yola atlayan atı fark edemeyerek çarptı. At yere yığılırken, sürücü ise aracını sağa çekerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, araçların hızla geçtiği yolda başka kaza olmaması amacıyla geniş güvenlik önlemleri aldı.

ATIN UYUTULMASINA KARŞI ÇIKTILAR

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede atın, sahibi tarafından yol kenarındaki yeşil alanda otlaması amacıyla iple bariyerlere bağlandığı belirlendi. Yaralı atın, Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden bir Roman vatandaşa ait olduğu tespit edildi. Kazadan yaklaşık 1,5 saat sonra olay yerine gelen belediye ekipleri, can çekişen atı uyuttuktan sonra gömmek istedi. Olay yerine gelen Roman vatandaşlar ise atın iyileşebileceğini iddia ederek uyutulup gömülmesine karşı çıktı.

YARALI AT CAN ÇEKİŞTİ

Belediye ekipleri, yaralı atı kepçe yardımıyla bariyerlerin diğer tarafına bırakarak olay yerinden ayrıldı. Zaten can çekişen yaralı atın bariyerlerin diğer tarafına bırakılması sırasında hayvan severlerin hiç hoşuna gitmeyecek türden manzaralar yaşandı. Bazı vatandaşlar ise atı bariyerlere bağlayan sahibine tepki gösterdi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ