Geceden elde edilen gelirle erzak çantası dağıttılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları geçtiğimiz günlerde düzenlediği Trakya Gecesi programından elde ettiği bağışlarla dernek üyelerine erzak çantası dağıttı. Kadı

GÜNDEM 6.05.2015 18:06:00 0
Geceden elde edilen gelirle erzak çantası dağıttılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, Sakatlar Derneği  Çerkezköy Şubesi  Kadın Kolları olarak  ilkini gerçekleştirdikleri Trakya Gecesi eğlence programına Çerkezköylü bayanların yoğun ilgi göstermesinden son derece memnun kaldıklarını söyledi. Alışık, “Trakya gecemize çok yoğun ilgi gördük. Bize bildirilen tek şikâyet yerimizin dar olması ve salonumuzun kapasitesinin 150 kişilik olmasıdır. Başkada herhangi bir konuda şikayet söz konusu değildir.  Gecemizin yoğun ilgi görmesi bizleri çalışmaya daha da heveslendirmiştir. İlerleyen zamanlarda talep üzerine yöresel değişik gecelerde düzenleyeceğiz. Yoğun istek üzerine diğer etkinliklerimiz gerekli izinler alındıktan sonra geniş mekânlarda geniş katılımlarla gerçekleşecektir.”diye konuştu.

 

GÜLHİS AKAY VE PERVİN GEYİK’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Başkan Zeynep Alışık ayrıca geceye katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Gülhis Akay ile Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Pervin Geyik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Güldenur Altıparmak’a da teşekkür etti. Alışık, “Böyle bir gecede bizlerin yanında olmaların nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Akay, Geyik ve Altıparmak, bizim çalışmalarımızın diğer şubeler arasında ilk olduğunu ve devamını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.” dedi.

 

TOPLANAN YARDIMLAR YERLERİNE ULAŞTI

 

Gecede toplanan bağışların ihtiyaç sahibi dernek üyelerine ulaştırıldığını da belirten TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, “TSD Çerkezköy Kadın Kolları olarak düzenlediğimiz Trakya gecemizde dernek üyesi kadınlara özel yaptığımız eğlenceden toplanan bağışlarla ihtiyaç sahibi üyelerimize erzak çantası hazırlayarak dağıtımını yaptık. Engelli bir kızımız olan Vildan Civaş’ın kuaför ve giyim kuşamını üstlendik. Engelli bir bayan üyemizin de sağlık sorunları için yol, hastane muayene ve tüm sağlık giderleri bu toplanan bağışlarla karşılandı. Bu nedenle bu güzel gecemizde hiçbir sakatlık yoktur. Toplanan bütün yardımlar yerlerine ulaşmıştır.”dedi. 

 

Haber/Seyit SÜREN