Yüceer, Süleymanpaşa'da halkla buluştu

CHP Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer Süleymanpaşa'da esnaf ziyareti yaptı.

GÜNDEM 5.05.2015 18:33:00 0
Yüceer, Süleymanpaşa

Candan Yüceer’in Süleymanpaşa’da yaptığı esnaf ziyaretine CHP İlçe yöneticileri ve kadın kolları üyeleri de katıldı. Yüceer gerçekleştirdiği ziyaretler sırasından vatandaşlardan da büyük bir ilgi gördü. Yüceer, ziyaretleri sırasında CHP’nin seçim beyannamesine ne yazıyorsa CHP iktidarında hepsinin gerçekleşeceğini belirterek, CHP’nin herkesimin sorunlarını çok iyi bildiğini ve hepsini çözme konusunda da kesin kararlı olduğunu söyledi. Candan Yüceer, “CHP Gerçek projelerle halkın karşısında. Biz hayal vaat etmiyoruz. Gerçekleri vaat ediyoruz. Seçim beyannamemizde ne vaat ettiysek hepsi iktidarımızda gerçekleşecek. Yaşanır ve sorunsuz bir ülke için CHP iktidarına az kaldı. Bu seçimde de ilimiz Tekirdağ’dan 6-0 yaparak Ankara’ya gitmek istiyoruz.”dedi.

 

Yüceer ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Belediyesi İtfaiye ekiplerini de ziyaret ederek onlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber/Seyit SÜREN