Albayrak Malkaralı muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'da muhtarlarla bir araya geldi. Albayrak, belediyede muhtarlar için kurulan iletişim merkezi hakkında bilgilendirmede bulunurken, muhtarlara da birer telefon he

GÜNDEM 5.05.2015 18:28:00 0
Albayrak Malkaralı muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara’daki Muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.

 

TELEFON VERDİ

 

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak muhtarlara yönelik başlattıkları çalışmalarla ilgili ve gelinen son nokta ile ilgili bilgiler vererek “İstediğiniz her hizmet artık yerine gelecek. İletişim merkezi kurduk, her 15 günde bir sizi arayacaklar. Tek tek sizinle görüşecek ve isteklerinizi soracaklar. Daha önce verdiğim bir söz vardı her muhtarıma bizimle iletişimi daha rahat sağlayabilmeleri için telefon verecektik. Biz bugün bu sözümüzü tutarak telefonlarınızı vermek için geldik. Bir hafta içinde bütün ilçelerimizdeki muhtarlarımıza telefonlarımızı dağıtacağız. Muhtarlarımızla artık iletişim sorunu yaşamayacağız ve Tekirdağ’ı birlikte yöneteceğiz.”diye konuştu.

 

MUHTARLAR DAİRE BAŞKANLIĞI KURULDU

 

Muhtarlar Daire Başkanlığı’nın da kurulduğunu anlatan Başkan Albayrak “İçinizden seçeceğiniz 5-6 Muhtarlarımıza da Büyükşehir binasında oda vereceğiz. İsteklerinizi orunlarınızı takip edeceksiniz. Her muhtarın mahallesine de yardımcı vermek için de çalışmalarımız sürüyor bunu hazırlığı içindeyiz. 24 saat cep telefonunu muhtarlara açan tek Büyükşehir Belediye başkanıyım. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Görev süremizde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz, bize güvenin. Özellikle bizi siyasetin içine çekmek isteseler de biz siyasetin dışında olacağız.”diye konuştu.

 

77 MAHALLE MUHTARI KATILDI

 

Toplantı sonrası muhtarlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan akıllı telefonlar dağıtıldı. Telefonların faturaları Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek. Malkara’da bir restaurantta gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanısıra Danışman Neşat Erdoğan,  Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Hakla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa Gündoğdu ile 77 mahalle muhtarı katıldı.

 

Marmara Haber