Çoban tartıştığı sürücüyü bıçakladı

Koyunlarıyla yolu kapattığı için tartıştığı bir sürücüyü çalıştığı fabrikaya kadar takip eden çoban Suat I. iş yerinin önünde Mert Gülkıran'ı bıçakladı.

GÜNDEM 4.05.2015 18:40:00 0
Çoban tartıştığı sürücüyü bıçakladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) içerisinde bulunan bir Tekstil fabrikasında çalışan Mert Gülkıran işyeri önünde bıçaklandı.  İddiaya göre önceki akşam 23.40 sıralarında kendisine ait aracı ile işine giden Mert Gülkıran, bu sırada hayvanlarını yolun karşısına geçirmeye çalışan çoban Suat I. ile “Bu hayvanları başka geçirecek yer bulamadın mı” diyerek tartışmaya yaşadı.

 

Tartışmanın sonunda aracı ile çalıştığı fabrikaya giden Mert Gülkıran’ı çoban Suat I. takibe koyuldu. İşyerine gelen Mert Gülkıran aracından indikten sonra Çoban Suat I. fabrika girişinde karnından bıçaklayarak olay yerinden hızla kaçtı. Olayda ağır yaralanan Mert Gülkıran hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Yoğun bakımda olan Gülkıran’ın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

 

Bu arada Gülkıran’ı bıçakladıktan sonra kayıplara karışan Suat I. ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. İfadesi alınan Suat I. dün akşam saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Marmara Haber