Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği Kapaklı'da açıldı

Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği'nin Atatürk Mahallesi Danacı Sokak Üçel Plaza Kat: 2'de açılışı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.05.2015 16:10:00 0
Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği Kapaklı

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Saat 14.00’de gerçekleştirilen açılaşa CHP 5’nci sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Kapaklı Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz ve Turan Çakan, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Ali Dede, CHP Kapaklı Kadın Kolları üyeleri ile davetliler katıldı. Programda konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Zeynel Gündoğdu “Kapaklı yeni bir ilçemiz. Buna paralel olarak bu derneğin eksikliğini hissettiğimiz için açmayı düşündük. Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

KURSLAR DÜZENLEYECEĞİZ

Dernekte kurslarda düzenleyeceklerini kaydeden Gündoğdu “Enstrüman kursları, bağlama, gitar, keman, piyano ve vurmalı enstrümanlar kursları düzenleyeceğiz. Ayrıca derneğimizde hafta sonları da kursiyerlerimiz ile müzik ziyafeti sunacağız. Derneğimizde Erdem Topal, Muzaffer Kara, Sefer Güler ve Rıfat Çınar yer alıyor” diye konuştu.

AÇILIŞI YAPILDI

Programda son olarak CHP 5’nci sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu konuşma gerçekleştirildi. Açılan derneğin Kapaklı’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Mandalı, “Kapaklı ilçe olduktan sonra hızla gelişiyor. Bu derneği Kapaklı’ya kazandıran Dernek Başkanı Zeynel Gündoğdu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Mandalı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ sözü ile konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri derneğin açılış kurdelasını kesti.

Haber / Menşure KARDEŞ