ÇTSO meslek komitelerini topladı

Meslek Komiteleri'nin bir araya geldiği toplantıya katılan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Oda'nın düzenlediği fuarlara üyelerin katılması tavsiyesinde bulundu

GÜNDEM 30.04.2015 17:50:00 0
ÇTSO meslek komitelerini topladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) meslek komiteleri toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ÇTSO bünyesindeki 10 meslek komitesinin başkan, başkan yardımcıları ve üyelerinin üyeleri katıldı.

 

MESLEK KOMİTELERİ TOPLANDI

 

Dün saat 15.00’de ÇTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Meslek Komiteleri toplantısına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, meclis üyeleri, meslek komitesi başkan, başkan yardımcıları ve üyeleri katıldı.

 

2015 YILI ODAMIZ İÇİN AYRI BİR ÖNEM TAŞIYOR

 

Toplantının açılışını yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “2015 yılı odamız için ayrı bir önem taşıyor. Bunun sebebi ise, ‘Hizmette kalitenin yükseltilmesi’ noktasında çok önemli bir adım atmış olmamızdır. Odamız,  gerekli çalışmalarını tamamlayarak Akredite Oda, yani 5 Yıldızlı Hizmet veren Oda Sertifikasını 2015 yılı başında aldı.Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak birçok alanda olduğu gibi kalitemizi bu alanda da ispatlamış olduk.”açıklamalarında bulundu.

 

FUARLARIN BÜYÜK ÖNEM TAŞIDIĞINA İNANIYORUM

 

Bugüne kadar çalışma yapan meslek komitesi üyelerine teşekkür ederek sözlerini sürdüren Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva “Amacımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimize en iyi şekilde ve en kaliteli hizmeti vermektir.”dedi. Üyelerine Oda’nın organize ettiği fuarlara katılmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Kozuva, şunları kaydetti:“Hep birlikte odamızı daha iyi noktalara taşıyacağımızdan da şüphem yoktur.  Odamızın organize ettiği Yurt Dışı Fuar Gezileri konusuna da değinmek istiyorum. Uluslararası fuarlara katılımın hem sizler hem de oda üyelerimiz açısından büyük önem taşıdığına inanmaktayım. Örneğin, son olarak katıldığımız Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en önemli fuarlarından biriydi. Geçtiğimiz yıl fuar 200 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı. Bu tip fuarların yeni bağlantılar kurma açısından çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Fuarlara katılım sağlanırsa, sektörlerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz yenilikleri de görme şansı yakalayabilirsiniz. Kısacası, Odamızın organize ettiği yurt dışı fuarlarına katılımın önemine dikkat çekmek istiyorum.” 

 

KOMİTE ÜYELERİ BİLGİLENDİRİLDİ

 

Gündemde Oda’nın üç yıllık stratejik planı çerçevesinde meslek komitelerinin ‘Etkinlik ve Verimliliği’ne yönelik durum tespit çalışmasının yer aldığını kaydeden Kozuva “Çalışmayı, danışmanlık hizmeti aldığımız firma yetkilileri gerçekleştirecektir” dedi.

 

Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından Sektörel akademiler danışmanlık firması yetkilisi Serkan Usta komite üyelerine ‘Etkinlik ve Verimlilik’ anketi hakkında bilgiler verdi.

 

Ahmet KILAVUZ