Mutlu Çocuk'u Kılıçdaroğlu açtı

Tekirdağ'a miting için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Süleymanpaşa Belediyesi'nin Mutlu Çocuk Danışma Merkezi'nin açılışını da yaptı

GÜNDEM 30.04.2015 17:42:00 0
Mutlu Çocuk

Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni projesi olan “Mutlu Çocuk Danışma Merkezi” nin açılışını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

 

KILIÇDAROĞLU AÇILIŞ YAPTI

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ mitinginin ardından Hürriyet Mahallesi Okullar Bölgesi’nde ilki kurulan Mutlu Çocuk Danışma Merkezi’ne gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni projesi hakkında Başkan Eşkinat’tan bilgi alırken merkezin açılışını da bizzat kendisi yaptı.

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin projesinin açılış kurdelesini Kılıçdaroğlu ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat birlikte kesti.

 

BU ŞEHRİ BİR ADIM İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ

 

Açılış sonrası katılımcılara ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak yeniliklerimiz devam ediyor. Yola çıkarken söylediğimiz gibi bu şehri bir adım dahi olsa ileri götürebilecek ne varsa biz onu yapıyoruz, yapacağız. Bu projemizde de Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan öncelikle 0-6 yaş arası çocuklara ve ailelerine daha mutlu ve huzurlu bir gelecek sağlamak için ücretsiz olarak Mutlu Çocuk Danışma Merkezi’ni kurduk” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN

 

Proje kapsamında yapılacaklara değinerek sözlerine devam eden Eşkinat; “Gebelikten 6 yaşa kadar tüm çocukluk döneminin ruhsal ve zihinsel gelişimini değerlendirip, anne ve babalara yönelik seminerler düzenleyeceğiz. Bizim yapacağımız iş aslında bir anlamda aile ve okul danışmanlığı. Bugün burada çocuklarımızın geleceği için önemli bir adım atıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

PROJELER TIKIR TIKIR İŞLİYOR

 

Kısa bir değerlendirme de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaparken “Tekirdağ’a 2 ay önce de gelmiştim ve yine Süleymanpaşa Belediyesi’nin birçok projesinin açılışını yapmıştım. Başkanımızla konuştuk; o projeler tıkır tıkır işliyor. Yine yeni bir projenin açılışını yapıyoruz. Daha yaratıcı ve mutlu çocuklar yetiştirmek üzere oldukça önemli bir adım. Ben başkanımızı ve projede emeği geçen herkesi kutluyorum.”diye konuştu.

 

Marmara Haber