YAKALANDILAR

Kapaklı'da üç ayrı noktada yaşanan hırsızlık olayının ardından harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 24 saat geçmeden olayların faillerini yakala

GÜNDEM 29.04.2015 19:42:00 0
YAKALANDILAR

Kapaklı’da gece muayyen saatlerde üç farklı noktada meydana gelen hırsızlık olayına karışan 4 kişi gözaltına alındı. Bir emlak dükkanı ve bir de benzin istasyonuna giren şüpheliler güvenlik kameralarına yakalandı.

KAPILARI TORNAVİDA İLE AÇTILAR

Kapaklı’da önceki gece saat 03.00 sıralarında Enes Emlak adlı iş yerinin kapısını tornavida ile açarak içeri giren şüpheli, daha sonra da arkadaşı ile birlikte Özden Petrol adlı benzin istasyonuna girdi. Emlak dükkanından bir adet laptop çaldığı tespit edilen şüphelilerin, benzin istasyonundan da 5 bin TL değerinde sigara ve para çaldığı iddia edildi. Güvenlik kameralarına takılan soygunlarda, şüphelilerin kapıları tornavida ile açtıkları belirlendi. Şüphelilerin Kapaklı’ya İstanbul’dan kiraladıkları bir oto ile geldikleri öğrenildi.

OLAYIN ÜSTÜNDEN 24 SAAT GEÇMEDEN YAKALANDILAR

Güvenlik kamerası kayıtlarından kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit eden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin İstanbul Esenyurt’ta ikamet ettiğini belirledi. Vakit kaybetmeden harekete geçen polis, olayın üstünden 24 saat geçmeden şüphelileri bularak Kapaklı’ya getirdi. Sağlık kontrolünden geçirilen Ogün Y., Baran A., Halil G. ve Aytuğ T. daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne götürüldü.