Bağrımıza Kürdistan hançeri saplayacaklar

Çerkezköy'de ilçe başkanlığı binasının açılışını yapan Merkez Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, seçimlerden sonra Türkiye'nin bölüneceğini öne sürd?

GÜNDEM 29.04.2015 19:36:00 0
Bağrımıza Kürdistan hançeri saplayacaklar

Ak Parti ile HDP’nin birbiriyle anlaştığını öne süren Karslı, “7 Haziran’dan sonra bağrımıza Kürdistan hançerini saplayacaklar. Büyük Ortadoğu Projesini başlatacaklar.”dedi.

 

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Ak Parti ile HDP’nin birbiri ile çatışmasının danışıklı dövüş olduğunu ileri sürerek, “Bakmayın siz bunların birbirlerine girdiğine 7 Haziran’dan sonra bizim bağrımıza Kürdistan diye bir hançer saplayacaklar. Türkiye’de Büyük Ortadoğu Projesi’ni başlatacaklar.”dedi.

 

İLÇE BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

 

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın açılışını yaptı. Dün saat 12.00’da partililer tarafından Çerkezköy girişinde karşılanan Abdurrahim Karslı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Numara 8. Kat 2’de bulunan Merkezk Parti İlçe Başkanlığı’nın açılışını yaptı. Karslı’ya ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çebi, Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Zehir, Milletvekili Adayı Mehmet Oğuz, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı  Nejat Durmuş, Beyoğlu İlçe Başkanı Dursun Vazgeç, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bahriye Öztürk, Milletvekili Adayı Mehmet Gülep, Çorlu ve Ergene ilçe başkanları eşlik etti. Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Akın ve yönetiminin karşıladığı Karslı, açılış öncesinde parti binası önünde vatandaşlara hitap etti.

 

MERKEZ PARTİ YENİ SİYASETİ TEMSİL EDİYOR

 

Konuşmasına Merkez Parti’yi anlatarak başlayan Genel Başkan Abdurrahim Karslı, “Merkez Parti seçime  girecek 20 partiden biri. Yeni bir parti. Ancak Merkez Parti’nin bir farkı var. Yeni siyasetin ilk partisi. Türkiye’de bugüne kadar siyasetçiler kendilerini ihya etti. Alyansla başladıkları siyasette, büyük mallar elde etti. Saraylara geçtiler. En son ne dediler. ‘Türkiye’yi Ananim şirket gibi yönetiyorum’ dediler. Benimde şirketim var. Siyasetten önce şirket kurdum, ticaret yaptım. Biz şirketimizi yönetirken, bir karar alacağımız zaman titreyerek bu kararı alırız. Neden? Çünkü kar zarar hesap etmemiz lazım. Bunlarda öyle bir dert yok. Türkiye şirketleri hazine sermayeleri. Kendilerinin olmayınca diledikleri gibi karar aldılar. Bunların hepsi aynı! Her yıl Meclis’teki partilere 550 milyon TL para yardımı yapılıyor hazineden. Bunlar bu paraları alıp yiyorlar. Seçime bir yıl kala 550 milyon TL’nin üç katı yardım alıyorlar. Türkiye’yi yiye yiye bitirdiler.”

 

KÜRDİSTAN DİYE HANÇER SAPLAYACAKLAR

 

Konuşmasını gündemdeki olayları değerlendirerek sürdüren Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, şunları kaydetti: “Türkiye’yi bitirdiler yetmedi. Şimdi insanlığı ve hukuku da bitiriyorlar. Her şeyleri komik oldu. Bizim üzerimize ölü toprağı serpmişler ne verseler kabul ettiriyorlar. Bakmayın siz bu HDP ile bunların kavgasına. Bunlar anlaşmış. 7 Haziran’dan sonra Kürdistan diye bağrımıza bir hançer saplayacaklar.Türkiye’de Büyük Ortadoğu Projesi’ni başlatacaklar. Eviniz yanıyor. Merkez Parti size bunu diyor. Ayağınızın altındaki halıyı çekiyorlar. Tek parti yönetimine doğru gidiyoruz. Şeyhimiz de Abdullah Öcalan. CHP ve MHP’de bunların koltuk değneği olmuş. Türkiye bölünüyor MHP’den ses yok. CHP o kadar zordaki garibim kimse bana inanmaz diye notere gidiyor.”

 

EN BÜYÜK ORTAĞI PKK

 

Konuşmasında Ak Parti’ye sert suçlamalarda bulunan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, “Bunların en büyük ortağı PKK! Hani analar ağlamayacaktı. Ağrı’da gördük. 10 bin mermi ile havanla, topla bizi karşıladılar. Şimdi çıkardıkları kanunlar varya, bunlar İstanbul’da bir gazeteci twit attı diye derhal alıp götürülürken, güneydoğudaki PKK’lıların yasaklarını kaldırdı. KOBANİ olaylarında ölen 50 kişi ile ilgili bir soruşturma duydunuz mu siz? Sıradan halk değil Güneydoğu’daki PKK’lılara bu yasalar hiçbir sınırlama getirmedi. Ben hukukçuyum. Ak Parti’den önce hapishanelerde 50 bin kişi vardı. Bu sayı 160 bin kişiye çıktı. 160 bin tutuklu var hapishanelerde. Artık iki kişi bir yatakta yatıyor. Apo ve yakınlarına özel yerler hazırlanmış. 24 milyon insan fondan yararlanıyor. 3 milyon işsiz var. 10 milyon sigortasız çalışan var. Çalışanların yüzde 50’si asgari ücretle çalışıyor. Yetime, dula 30 milyon para dağıtıyor. Neye göre dağıttığı belirsiz. Ağaların keyfine kalmış.”ifadelerini kullandı.

 

HORTUMLARINI KESTİK DEMİŞTİ

 

Ak Parti’ye eleştirilerini sürdüren Abdurrahim Karslı, “Bunlar iktidara gelirken yolsuzlukla mücadele edeceğiz demişti. Hortumlarını kestik diyordu. Evet hortumları kesti ama başka bir yere bağladı. Bunların hepsi aynı. Türkiye’de hukuk yok. Kaç gündür televizyonları izliyorsunuz. Ben hukukçuyum. Türk hukuk sisteminde ‘Yok hükmünde karar’ diye bir şey yoktur. Ama çıkmış mahkeme kararlarını ‘Yok hükmünde’ diye yorumlatıyorlar. Profesörler acınacak hale gelmiş. Bunların yaptığı bir şey de var bizi cahil yaptılar. Ahlaksızlıklarına cehaleti de eklediler.”diye konuştu.

 

YENİ SİYASETE İHTİYAÇ VAR

 

Türkiye’nin yeni bir siyasete ihtiyacı olduğunu söyleyen Karslı, “Basında HDP parlatılmaya çalışılıyor. Meclis’e girecekmiş. Eline silah alıp Kandil’e çıkınca PKK oluyor. Diyarbakır’a inince KCK oluyor. Meclise girince HDP oluyor. Şimdi bakıyorsunuz. Apo’yu ziyarete giden adamlar çıkınca onlarca mikrofon uzatılıyor. 40 bin kişinin katiline. Ben bu ülkede yıllarca çalışmış vergisini ödemiş, kazanmış ülkesine kazandırmış, adam öldürmemiş, katil olmayan biriyim. Ben ve arkadaşlarıma televizyonlar yasaklanıyor. Neden? Çünkü bunların hırsızlıklarını anlatıyoruz. Bunların gözünü bir avuç toprak doyurur.”dedi.

 

Genel Başkan Karslı, daha sonra partisinin ilçe binasının açılışını yaparak İlçe Başkanı Ercan Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

Abdulhamit ALBEZ