Vali yağmur duasına katıldı

Zaman zaman ilçe köylerde incelemelerde bulunan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin köylülerin daveti üzerine Yenikadın ve Hacıumur köyünde şükür duasına katıldı.

GÜNDEM 28.04.2015 17:58:00 0
Vali yağmur duasına katıldı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, her yıl bahar aylarında yağmur ve şükür duası düzenleyen köylülerin davetini memnuniyetle karşılayarak Yenikadın ve Hacıumur köylerinde düzenlenen dualara katıldı.

 

Vali Şahin, “Edirne ve köylerinde çok güzel bir gelenek  yaşatılıyor. Köylülerimiz ektikleri ürünün bol ve bereketli olması için yağmur duasına ve ardından şükür duasına çıkıyor. Bende sizlerin yanında olabilmek adına düzenlediğiniz dualarınıza katılıyorum, bol ve bereketli bir yıl geçirmenizi diliyorum” dedi. 

 

Adanır, ansiklopedi, Atatürk ilke ve inkilapları, ders kitapları, hikaye, roman, sözlük ve harita gibi her yaştan insana faydalı olabilecek 200 adet kitap armağan ettiklerini belirtti.

 

Muhtarlığı devralan Turan Baykal tarafından faaliyete geçirilen Halk Kütüphanesi’ne yapılan kitap armağanı, mahalle halkını sevindirdi. Muhtar Baykal, "AK Partili gençlerin bu jesti, bizi ve mahalle halkını çok memnun etti. İnşallah kitapların her birinin herkese fayda sağlayacağına inanıyorum. Genç arkadaşlara ve AK Parti İlçe Yönetimine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.