Albayrak muhtarlarla iletişimi kolaylaştırdı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahalle muhtarlarıyla buluştu. Başkan Albayrak, toplantıda muhtarlara telefon hediye etti.

GÜNDEM 28.04.2015 17:54:00 0
Albayrak muhtarlarla iletişimi kolaylaştırdı!

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi ve muhtarlara birer telefon hediye etti.

TELEFON HEDİYE ETTİ

Artık hizmet döneminin başladığını belirten Başkan Albayrak, “Bugün Süleymanpaşa İlçemize bağlı mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhatlarımızla ilgili yeni bir sistem oluşturduk. Bugünden itibaren artık her Pazartesi mahalle muhtarlarımızı arayacağız. İsteklerini dinleyip not ederek ilgili birime ulaştırılması sağlanacak ve hizmetlerin hızlı bir şekilde halka ulaştırılmasına olanak sağlanacak. Muhtarlarımıza verilen telefonlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız.”dedi.

BİR NESİL ZAHMET ÇEKER GELECEK NESİL RAHAT EDER

Belediye olarak hizmet vermek için gerekli donanımlarını tamamladıklarını söyleyen Albayrak, “Büyükşehir olarak her şeyimizle hazırız. Altyapı çalışmaları yapılan yerlerde özellikle de Altınova Mahallemiz’de çalışmalarımız Mayıs Ayı ile birlikte başlıyor ve Mayıs ayı sonuna kadar çalışmaların tamamına yakını tamamlanmış olacak. Arıtma tesisimizin temelini de birkaç ay içinde atacağız. Bir nesil zahmet çeker ancak gelecek nesil rahat eder. Görev süremizin sonunda Sultanköy’den Şarköy’e kadar mavi bayrak almış bir sahile ve denize sahip Tekirdağ ile birlikte tüm sözlerimizi yerine getirerek özlenen Tekirdağ’ı oluşturmuş şekilde halkımızın karşısına çıkacağız.” dedi.

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Toplantıda Mahalle Muhtarları kendi mahalleleri ile ilgili istek ve beklentilerini Başkan Albayrak’a ilettiler. Muhtarlar bugüne kadar yapılan çalışmalar içinde Albayrak’a teşekkür etti. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Telat Akköse ve Berkay Çakır da katıldı.

Marmara Haber