Doğanspor gol yağdırdı

Tekirdağ Amatör 2. Liginde Pazar günü oynanan müsabakalar nefes kesti. Özellikle Çerkezköy Doğan Spor ile Karağaç Gençlik Spor arasında Veliköy Stadı'nda oynanan müsabaka gol düellosuna sahne old

SPOR 28.04.2015 17:42:00 0
Doğanspor gol yağdırdı

Tekirdağ Amatör 2. Ligi D grubunun güçlü ekiplerinden Çerkezköy Doğan Spor, Karağaç Gençlik Spor’u Veliköy Stadında ağırladı. Müsabakanın ilk dakikasından itibaren müsabaka sonuna kadar  atak bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor ve rakibininde zaman zaman temposunu yükseltmesiyle oyun daha da zevkli geçti. Müsabakanın ilk dakikalarında gol aramaya başlayan Çerkezköy Doğanspor izleyenlerede keyif veren bir futbol izletti. Gol düellosu şeklinde geçen  müsabakayı 6-3 kazanan Çerkezköy Doğan Spor, bir üst lige çıkmak adına önemli bir avantaj elde etti.

 

DOSTLUK ÖN PLANDAYDI

 

Veliköy Stadında saat 14.00’te başlayan mücadelede Çerkezköy Doğan Spor maça Emre Özten, Âdem İnci, Sercan Sönmez, İdris Kırım, Berk Yıldırır, Kenan Asilkan, Yasin Karayel, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Onur Sezer, Seçkin Şahin ilk on biriyle başladı.

 

Karaağaç Gençlik Spor’da Muhammet Aydoğdu, Burak Öztürk, Emrah Durmuş, Kürşat Güler, Engin Menat, Yılmaz Demirhan, Sinan Sarı, Yusuf Topatay, Yakup Topatay, Önder Çinar, Serdar Harmancı onbiri ile sahada yerini aldı. Müsabaka öncesi  çok güzel dostluk görüntüleri yaşandı ve iki takım oyuncuları bir araya gelerek bu mutluluğu fotoğrafla perçinledi.

 

ÇERKEZKÖY DOĞAN SPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

 

 Havanın futbol oynamaya elverişli olması nedeniyle müsabakayı izlemek için  çok sayıda futbol sever geldi. Müsabakaya Çerkezköy Doğanspor rakibine oranla çok daha hızlı başladı.   Çerkezköy Doğan Spor dakikalar ilerledikçe rakip kalede baskı üstüne  baskı kurması sonucu ilk golü  Onur Sezerin ayağından 23.dakikada buldu. 1-0 Golün ardından Karaağaç Gençlik Spor’da yediği golden sonra hırslandı ve güçlü rakibinin üzerine korkusuzca gitmeye başladı ve 29.dakikada Yakup Topatay ve 32.dakikada Yusuf Topatay’ın ayağından bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Art arda  Yediği gollerle şok yaşayan Çerkezköy Doğanspor  hemen toparlanarak oyunda dengeyi sağladı ve gol aramaya başladı. Çerkezköy Doğan Spor  Onur Sezer, ilk yarının son dakikasında yaptığı düzgün vuruşla  yaklaşık otuz metreden topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

 

İKİNCİ YARIYA KARAĞAÇ GENÇLİK HIZLI BAŞLADI

 

Karaağaç Gençlik Spor ikinci yarıya hızlı başladı ve  henüz daha  ikinci yarının başlarında Yakup Topatay’ın attığı golle 3-2 öne geçti. Bu yediği gol ile bir şok daha yaşayan Çerkezköy Doğanspor yine çabuk toparlanmasını bildi  ve oyunun kontrolünü ele aldı. Skor üretmekte bir süre sıkıntılı dakikalar yaşayan Çerkezköy Doğan Spor, Teknik sorumlusu Veysel Doğruyol’un yaptığı oyuncu değişikliği ile hücuma yönelik oyun düzenine geçildi. Ligin ikinci yarısında takıma katılan Çerkezköy Doğan Spor’un Mehmet Ömer Bozkurt’un oyuna girmesiyle maçın seyrine etki ederek 58.dakikada takımı adına golü bulan isim oldu. Durum 3-3 oldu.

 

GÖKHAN HAT TRİCK YAPTI

 

Beraberliği yakalayan Çerkezköy Doğan Spor,  atak üstüne atak yapmaya başladı ve rakibini kendi yarı sahasında hapsetti. Organize bir atak ile Gökhan Balıkçı arka direkte topu ağlara kafayla gönderdi ve Çerkezköy Doğan Spor 4-3 öne geçti.   Bu golün ardından üç dakika sonra 65.dakikada Gökhan Balıkçı, penaltıda düzgün bir vuruşla durumu 5-3 yaptı.90+5’te Gökhan Balıkçı bir kez daha sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyen golü atarak  durumu 6-3 yaptı ve müsabakayı da Çerkezköy Doğanspor bu skorla galip kapattı.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR PUANINI 22’YE YÜKSELTTİ

 

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda Çerkezköy Doğan Spor, Karaağaç Gençlikspor’u 6-3 skorla mağlup etmesiyle birlikte puanını 22’ye yükseltirken, D Gurubu lideri Büyük Yoncalı Spor deplasmanda Karaağaç Spor deplasmanında tek gollü galibiyet ile ayrıldı. Çerkezköy Doğan Spor, Karaağaç Spor ile arasındaki puan farkını ligin bitimine 4 hafta kala 5 puana çıkartmış oldu. Müsabaka sonunda Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Asbaş, “Zaman zaman biraz bocaladık ama müsabakanın yüzde sekseninde hem çok iyi idik hemde çok daha baskılı bir oyun sergiledik. Alınan bu galibiyet nedeniyle oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızada çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN