Kapaklı'da hareketli gece

Kapaklı'da üç ayrı noktada yaşanan hırsızlık olayı polise hareketli bir gece yaşattı. Hırsızlık olaylarının ikisi iş yerlerinde gerçekleştirilirken birinde ise otomobil çalınmak istendi

GÜNDEM 27.04.2015 16:50:00 0
Kapaklı

Kapaklı’da gece muayyen saatlerde üç farklı noktada hırsızlık olayı meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

 

BİR GECEDE İKİ İŞ YERİ SOYULDU

 

Kapaklı’da dün gece saat 03.00 sıralarında bir şüpheli Cumhuriyet Mahallesi Yeni Cami Caddesi’nde faaliyet gösteren Enes Emlak adlı iş yerinin kapısını tornavida ile açarak içeri girdi. İş yerinden bir adet laptop ve güvenlik kamerası kayıt cihazını çalan şüpheli daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Hırsızların Kapaklı’daki bir diğer durağı ise Saray yolu üzerinde faaliyet gösteren Özden Petrol oldu. Burada da gece 03.30 sıralarında kapıyı zorlayarak içeri giren şüpheliler, markette bulunan sigaraları ve kasadaki bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı.

 

OTOMOBİLİ ÇALAMADILAR

 

Dün gece aynı saatlerde Pınar Bulvarı Kapaklı çıkışında yol üstünde park halinde olan bir araç da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalınmaya çalışıldı. Aracın elektrik aksamını açan şüpheliler, düz kontak yaparak otomobili çalmak istedi fakat başaramadı. Polis, çevrede bulunan güvenlik kameralarındaki görüntülerden yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı. Şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ