Engellilerle yaş gününü kutladı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri arasından nisan ayında doğanlar için cumartesi günü doğum günü partisi düzenledi. Bu ayki doğum gününün sponsorluğunu ise CHP Tekirdağ Mil

GÜNDEM 26.04.2015 16:18:00 0
Engellilerle yaş gününü kutladı

Milletvekili adayı Sucu kendisinin de doğum günü olduğunu hatırlatarak, özel insanlarla aynı gün yaş gününü kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Nisan ayında doğan 60 dernek üyesi için CHP Tekirdağ Milletvekili  5.sıra Adayı Arzu Mandalı Sucu sponsorluğunda düzenlenen doğum günü programında konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Öncelikle bu gün bizim dernek üyesi arkadaşlarımızın doğum gününe sponsor olan milletvekili adayımız Arzu Mandalı Sucu Hanım efendiye şahsım, yönetim kurulumuz ve tüm dernek üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Sakatlar haftası geliyor. İnşallah bu yılda iyi bir programla kutlayacağız.”dedi.

BİZLERDE ENGELLİ ADAYIYIZ

Doğum günü partisine katılan Milletvekili Adayı Sucu ise, “Bu gün burada sizlerle olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hiç birimizin işi kolay değil. Her birimiz birer engelli adayıyız. Bu gün benimde doğum günüm. Bende doğum günümüz sizlerle kutlamaktan çok mutluyum. Sizlerin sevinçlerinize katılmak beni çok daha mutlu etti.”dedi.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Yapılan konuşmaların ardından doğum günü pastası CHP Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, dernek yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve doğum günü olan dernek üyeleri tarafından birlikte kesildi. İkramın ardından  etkinliğe  katılan  davetliler ve  engelliler halay çekti, dans edip günülerlince eğlendi. Doğum günü partisi Arzu Mandalı Sucu’nun doğum günü olan 60 kişiye hediyeler vermesi ile son buldu.

Haber/Seyit SÜREN