MHP Çerkezköy'de kahvaltıda buluştu

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayları ilçedeki bir lokantanın siyasi partilere yönelik verdiği kahvaltıda bir araya geldi. MHP'li Milletvekili adayları 8 Haziran'da iktidar olacaklarÄ?

GÜNDEM 26.04.2015 16:15:00 0
MHP Çerkezköy

Bir hafta önce AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ve milletvekili adaylarını ağırlayan Özcan Kardeşler Et Döner, bu haftada Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı ve milletvekili adaylarını kahvaltıda ağırladı.

 

İLÇE BAŞKANI KAHVALTIYA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilen kahvaltıya MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Hakan Özgül, İsmet Bilecen, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililer katıldı. MHP İlçe Başkanı Koray Önsel “ Kahvaltıya vesile olan Özcan Kardeşler Et Döner yetkilerine teşekkür ediyoruz. 7 Haziran’da genel seçim sürecinde Tekirdağ Milletvekili adaylarımız sırayla programları çerçevesinde ilçemizi ziyaret ediyorlar. Burada da esnaf, kurum ve halkın yoğunlaştığı yerlere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. MHP’nin yapacaklarını da vatandaşlarımıza anlatıyoruz. 3 Mayıs Türkçülük gününde yapılacak Milletvekili aday tanıtımı toplantısında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de seçim beyannamemizi açıklayacak. İnşallah bundan sonra partimizin yapacaklarını net bir şekilde vatandaşlarımızla paylaşacağız.” açıklamalarında bulundu.

 

HABUR’DAN GELENLERİ BİLE DAVU ZURNA İLE KARŞILAYAN BİR HÜKÜMET VAR

 

Programda ikinci sırada konuşan MHP Tekirdağ 2.sıra Milletvekili adayı Hakan Özgül ise, şunları dedi: “Konuşmama 100.yıl önce Çanakkale savaşları yaşanan bugünde bizim için can veren o şehitlerimizi anmadan edemeyeceğim. Hepsinin mekanları cennet olsun. Onların sayesinde yaşadığımız bu ülkede bize kurşun sıkanlar ile birlikte maalesef yan yana insanlık adı altında beyanatlar veriyoruz. Acaba gerçekten diğer dünyadaki uluslarda bizim gibi mi düşünüyorlar. Kendisine kurşun sıkanları, vatanını elinden almak isteyenlere bizim gibi mi karşılıyorlar. Yüce Türk Milletinin halisane duyguları bir kez daha ortaya çıkıyor. İnşallah yanılmayız, insanlık duygularımız tüm dünyadaki diğer insanlarla aynı duyguları yaşamasına sebep olur. Habur’dan gelenleri bile davul zurna ile karşılayan bir hükümet var. Onların sağladığı esneklik ile mi yurt dışından gelen vatanımızı bölmek isteyen işgal kuvvetleri ile samimiyiz. Bunlarda düşünülmesi gereken önemli hususlardır. Ölen insanlar bizim dedelerimiz ve ecdadımızdır. Bu güzel vatanı bizlere teslim ettiler. Uyumamak gerekiyor. Maalesef bizi aldatıyorlar.  ‘Cambaza bak cambaza’ diyip alttan ülkemizin temellerini kazıyorlar. Bu oyuna düşmememiz gerekiyor” dedi.

 

SIFIR SORUN’DAN SIRF SORUNA…

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu eleştiren Özgül “Sıfır sorun ile meydanlara çıkan eski Dış İşleri Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu sırf sorun ile sürdürdüğü dış politikasını acaba bundan sonra nasıl devam ettirecektir. Önümüzdeki günlerde bunu takip edeceğiz. Milat 7 Haziran’dır. Sonra MHP bu düşülen gafleti bitirecek ve büyük Türk ulusunu hak ettiği yere gelmesini sağlayacaktır. MHP kadroları hazırdır. Bize inanın ve güvenin.”diye konuştu.

 

ARTIK HERKESİN CANINA TAK ETTİ

 

7 Nisan’da açıklanan milletvekili adaylarının ardından saha çalışmalarına başladıklarını kaydeden MHP 5.Sıra Milletvekili adayı İsmet Fıçıcı ise “Tekirdağ’da yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız yoğun ilgileri ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız 7 Haziran seçimlerinin önemine varmışlar ki biz davet etmeden kendileri geliyorlar. Bizimle birlikte savaşta yer alıyorlar. Biz hiç bir şey söylemeden geçmişte şu partiye veriyorum ama bu seçimde ailece MHP’ye oy vereceklerini söylüyorlar. AK Parti’nin 13 yıllık dönemi artık herkesin canına tak etmiştir” dedi.

 

TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK

 

MHP’nin koalisyon içerisinde olacağı yönünde basında haberlerin çıktığını hatırlatan Fıçıcı “Milliyetçi Hareket Partisinin tek hedefi tek başına iktidardır. İktidar olduğu zaman ülkede yaşanan tahribatı onaracak, daha sonra da dünya ekonomi sıralamasında yukarılara taşıyacak güçlü kadrolara da MHP sahiptir. Biz eminiz ki bu dönemde Türkiye’nin yükselen ve kazanan partisi MHP olacaktır” dedi.

 

Gökhan TEKER