Çanakkale Savaşları'nda Tekirdağ!

Çanakkale Savaşları'nda Tekirdağ Sempozyumu Programı, Vali Enver Salihoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşti.

GÜNDEM 26.04.2015 15:23:00 0
Çanakkale Savaşları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesi(Belediye Kültür Merkezi) salonunda düzenlenen ‘Çanakkale Savaşlarında Tekirdağ’ adlı sempozyuma sona erdi.  Sempozyum’un açılış konuşmalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Vali Enver Salihoğlu yaptı. Açılış konuşmalarının ardından sempozyumda  Prof.Dr. Tamer Dodurka’nın başkanlığında, Emekli Alb. Murat İşözen, İzzeddin Çalışlar ve Prof. Dr. Alfina Sibgatullina sunumda bulundu.

 

Sempozyumun 2. Gününde de yurt içi ve yurt dışından gelen konuşmacılar katılanları Çanakkale Savaşları’nda Tekirdağ’ın önemi konusunda bilgilendirdiler.

 

SEMPOZYUM YARARLI GEÇTİ

 

Sempozyumun kapanış konulmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çok yararlı bir sempozyum olduğunu, bundan sonraki sempozyumların yeni binada daha geniş katılımlarla yapılacağını belirterek başta Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Tamer Dodurka, Kültür sosyal işler Daire Başkanı Özcan Kabak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti ve konuşmacılara da plaket verdi. Program sonunda ayrıca daha önce sonuçlanan tiyatro kısa oyun metni yarışmasında dereceye giren yarışmacılar da plaket ve para ödüllerini yine Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak’ın elinden aldılar.

 

 Sempozyuma; Vali Enver Salihoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, akademisyenler, araştırmacılar ve vatandaşlar katıldı.

Marmara Haber