Geri Dönüşüm Fabrikası kül oldu

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Toplam 12 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın yakla?

GÜNDEM 26.04.2015 12:59:00 0
Geri Dönüşüm Fabrikası kül oldu

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Emre Metal Geri Dönüşüm Fabrikası’nda saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye aracının müdahalede bulunduğu yangında herhangi bir can kaybı olmazken, yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm fabrikayı sardı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangını kontrol altına almaya çalışırken, bir yandan da yangının diğer fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi. 

FABRİKA YETKİLİLERİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Yangını haber alan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay son durumla ilgili İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz’dan bilgi aldı. Yanan fabrika önünde sinir krizleri geçiren fabrika yetkilileri, jandarma tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, 112 ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde hazır bekletildi. Toplam 12 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmaların ardından çevredeki fabrikalara sıçramadan söndürüldü. 

Haber / Ahmet KARDEŞ