Atatürk sevdalısı Halit Tokuç vefat etti

Çerkezköy'de uzun yıllar çeşitli okullarda sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra 20 yıl önce emekli olan ve bir dönemde CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan Atatürk sevdalısı

GÜNDEM 23.04.2015 17:54:00 0
Atatürk sevdalısı Halit Tokuç vefat etti

Halit Tokuç gerek meslek yaşamında mesai arkadaşlarıyla gerek halk arasında kişiliği, dik duruşu ve mertliğiyle  sevilen sayılan ve saygı duyulan bir kişi olarak bilinirdi. Arkadaşlığa dostluğa, bayrağına vatanına ve Atatürk’e olan aşırı bağlılığı nedeniylede her kesim tarafından çok sevilen emekli öğretmen Haliç Tokuç’u son yolculuğuna kalabalık bir cemaat topluluğu uğurladı. Önceki gün Akçay’dan  Çerkezköy’deki Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tokuç Sokaktaki evine getirilen Halit Tokuç’un cenazesi dün Hacı Fahri Zümbül Efendi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında göz yaşları arasında dualarla Bağlık Mahallesindeki Türbe Dere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

YOĞUN KATILIM OLDU

 

Cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan karagöz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş,Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,Halit Tokuç’un görev yaptığı okullardaki mesai arkadaşları, okul müdürleri, öğretmenler,iş adamları, esnaflar, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Marmara Haber