Yel Çerkezköy'ü ziyaret etti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe ve partililer birlikte seçim çalışmalarına katıldı.

GÜNDEM 23.04.2015 17:53:00 0
Yel Çerkezköy

Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Yel ve Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ilk ziyareti Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a yaptı.  7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Mustafa Yel “Milletin iradesi ile oluşacak yeni meclisimiz, hükümetimiz inşallah ülkemize hayırlı hizmetler etmeye devam edecektir. Bu seçim önemlidir. Çünkü Türkiye’nin vites yükseltmeye ihtiyacı vardır. Bu vitesi yükseltebilmek için sistemde değişiklikler yapma zorunluluğu var. Cumhurbaşkanımız ve partimizin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan devletin her kademesinde görev almıştır. Onun bu tecrübesini daha ileriye götürebilme üretmiş olduğu fikir Türkiye’de başkanlık sisteminin gerekliliğini ortaya koyuyor” diye konuştu.

 

KUBİLAY’I TEBRİK ETTİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı da çalışmalarından ötürü kutlayan Yel “Kaymakam Metin Kubilay’ın çabaları ve çalışmaları da takdire şayandır. Milli eğitim sorunları, alt yapı konularında çok hassas olduğunu biliyoruz. Demiryolu hizmetlerinin tamamlanması, sel konusunda dere ıslahının tamamlanması, sosyal yardımlaşmanın daha ileriye götürülmesi konusunda desteğinizi görüyoruz. Çalışmalarınızı da takdir ediyorum ve sizlere de başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR’İ ELEŞTİRDİ

 

Tekirdağ’da bugüne kadar yapılamayan yerel anlamda hizmetlerin olduğunu kaydeden Yel “Sizler eğer proje üretirseniz bizlerde vekil olduğumuz zaman yardımcı olma konusunda söz veriyoruz. Bugüne kadar hükümetimiz muhalefet partisinden demeden yardım etmiştir. Bizlerde bu bayrak yarışını sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ı yanımıza alıp yapacakları projeler ile görüştürüp destek isteyeceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Kısaca yerel yönetimler yeter ki proje üretsinler. Ama bakıyoruz ki bir sene geçmesine rağmen bakanlığa gönderilen proje yoktur. Bir yıldır Büyükşehir’in Çerkezköy ile ilgili üç projeyi hatırlamıyorum. Belde belediyeleri bu güne kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden daha fazla hizmet yapmıştır. Bu konuda vatandaşlarımız CHP’nin iktidarı ile AK Partiyi karşılaştırmayı bir yılda gördüler” dedi.

 

Marmara Haber / Menşure KARDEŞ