Engelliler'den Mandalı'ya teşekkür ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy ve Kapaklı şubeleri yönetimi, TSD Genel Merkezi tarafından 16 Nisan'da Antalya'da organize edilen etkinliğe katılmaları için kendilerine araç tahsis eden Kapaklı B

GÜNDEM 21.04.2015 15:32:00 0
Engelliler

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Başkanı Hayati Çakan, TSD Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Türkiye Sakatlar Derneği’nin Antalya’nın Kemer ilçesinde Armus Otel’de 16 Nisan’da 65 şube başkanı ve yönetimlerini misafir ettiğini söyleyen TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Burada, şubelerin ve üyelerinin sorun ve sıkıntıları dile getirildi. Bu kapsamda engellilerimizin bu etkinliğe katılmasına, araç tahsis ederek katkı sağlayan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür etmek istedik” dedi.

 

DERNEKLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İrfan Mandalı ise “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin Kültür Aracının yetişmemesi dolayısıyla, derneklerimizin araç tahsisi talebini görev kabul ettik. Kendileri bize geldiler. 16 Nisan’daki etkinlikten bahsettiler ve araç sıkıntılarının olduğunu dile getirdiler. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalıştık. Sizler memnun kaldıysanız, biz de memnun kalırız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ