Altınova'da çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak

Yurt dışında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, döner dönmez hafta sonu mesailerine kaldığı yerden devam etti. Albayrak, hafta sonunda ilk olarak Altınova'da yapımı devam eden çal?

GÜNDEM 20.04.2015 20:45:00 0
Altınova

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftasonu mesailerine kaldığı yerden devam etti. 1 haftalık yurtdışı seyahatinin ardından göreve başlar başlamaz soluğu Altınova Mahallesi’nde alan Başkan Albayrak, devam eden çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden gidişat hakkında bilgi aldı.

 

MİNİBÜSCÜLERLE SOHBET ETTİ

 

Altınova Minibüs duraklarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, minibüsçü esnafı ile sohbet etti, çalışmalar konusunda bilgilendirdi ve fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra 100. Yıl Mahallesi ve 100. Yıl Sanayi Sitesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, sanayi sitesinde devam eden yol çalışmalarını da yerinde inceledi, vatandaşlarla sohbet etti. Albayrak, çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

 

ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Yurtdışı seyahati esnasında da Tekirdağ'da devam eden çalışmalar konusunda sürekli bilgi aldığını ve yakından takip ettiğini belirten Başkan Albayrak, "Göreve başlar başlamaz hemen Altınova ve 100. Yıl Mahallelerimizi ziyaret ettik. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle 100. Yıl Sanayi Sitesi ve Altınova bizim için çok önemli. Bu bölgedeki vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları bir an önce sonlandırmak için çalışmaları bizzat takip ediyorum. Gerekli talimatlarımızı verdik. En kısa sürede çalışmalar sonlandırılacak ve özlenen ve beklenen Altınova ve Yeni Sanayi Sitesi ortaya çıkacak." dedi.

 

Marmara Haber