Gençlerin şakalaşması kanlı bitti

Çerkezköy'de uçucu madde kullandıkları iddia edilen iki arkadaşın şakalaşması kanlı bitti.

GÜNDEM 17.04.2015 19:20:00 0
Gençlerin şakalaşması kanlı bitti

Olay Çerkezköy Otobüs Terminali’nin arkasındaki mera alanında meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki O.D. ile 17 yaşındaki O.A., uçucu madde kullanmak için otogar arkasındaki boş alanda buluştular. İlerleyen dakikalarda O.D. eve gitmek istediğini belirterek ayağa kalktı. ‘Bana sormadan gidemezsin’ diyen O.A. elinde oynadığı kelebek diye bilinen bıçağı arkadaşının arkasından fırlattı.

ARKADAŞINA BIÇAK FIRLATTI

Arkadaşının fırlattığı bıçağın isabet etmesi sonucu O.D. sırtından yaralandı. Paniğe kapılan O.D. önce İstasyon Mahallesi’ne kadar yürüdü. Burada bir arkadaşı ile karşılan O.D., arkadaşının da yardımıyla Kızılpınar’daki evine gitti. Amacının sadece şaka yapmak olduğunu öne süren O.A. ise polisi arayarak durumu bildirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polis ile irtibata geçen O.D.’nin yakınları, O.D.’nin yaralı bir şekilde eve geldiğini belirtti. O.D., kısa sürede eve gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, O.A. ise gözaltına alındı. Hastane yetkilileri, O.D.’nin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ