Yine aşırı hız yine kaza

Kapaklı-Çerkezköy yolunda meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan biri takla atarak ters dönerken, diğer araç ise yolun karşısına geçerek bariyerlerin ar

GÜNDEM 16.04.2015 17:46:00 0
Yine aşırı hız yine kaza

Kaza Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde Sivrioğlu Petrol önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan Cevdet Yılmaz yönetimindeki 34 GD 5893 plakalı otomobil, aynı istikametteki Hayrettin Dağ yönetimindeki 34 ZLB 60 plakalı otomobili sollamak istedi. Bu sırada önündeki araca arkadan çarpan 34 GD 5893 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşısına geçerek bariyerlerin arkasına sıkıştı.

 

İKİ KİŞİ YARALANDI

 

Kazada 34 ZLB 60 plakalı otomobil de arkadan aldığı darbeyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp ters döndü. Kazada 34 ZLB 60 plakalı otomobil sürücüsü Hayrettin Dağ ile aynı araçta bulunan Abdullah Pırtıcı yaralandı. Durumu ağır olan Abdullah Pırtıcı ve diğer yaralı Hayrettin Dağ’a ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı.

 

ARAÇLAR ÇEKİCİ İLE YOLDAN KALDIRILDI

 

Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza mahalline gelen Çerkezköy Trafik ekipleri ise olay yerinde başka bir kazanın daha meydana gelmemesi için güvenlik önlemleri aldı. Kazaya karışan araçlar çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. İtfaiye ekiplerince temizlenen yolda trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ