Örnek Gıda İşyeri sertifikaları verildi

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 'Örnek Gıda İşyeri Belgesi' almayı hak kazanan işletmelere sertifikaları verildi.

GÜNDEM 16.04.2015 17:43:00 0
Örnek Gıda İşyeri sertifikaları verildi

Çerkezköy’de 8 işletmeye Örnek Gıda İşyeri Belgesi verildi. Sertifika töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Gıda İş Yerleri Değerlendirme Komisyonu tarafından 2015 yılı gıda güvenliğinin ve kalitesinin temini için; gıda işyerlerinin askeri teknik ve sağlık şartlarına uygunluğu temin, üretici ve tüketici menfaatleriyle halk sağlığını korumak, gıda ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin gıda mevzuatına uygunluğunun denetim ve kontrolü çalışmaları sonucunda 2015 yılında ‘Örnek Gıda İşyeri’ olarak seçilen 8 işletmemizi bugün sertifika ile ödüllendireceğiz. Bu sertifika almayı hak eden işletmeleri bir kez daha tebrik ediyorum.”diye konuştu.

 

İŞLETMELERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından Çerkezköy Tepe Ortaokulu kantini yetkilisi Kamil Şensoy, Yalı Restaurant yetkilisi Merve Açkıcı, Trakyum Restaurant sahibi Oktay Çiftçi, Glory Area yetkilisi Ahmet Yüzbaşı, Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yemekhanesi için Müdür Tuğrul Selimoğlu, Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anasınıfı Yemekhanesi için müdür Talat Mutlu, Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi kantini sahibi İbrahim Kadakal ve Özcanlar Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkilisi Sait Yazı sertifika aldı. Sertifikaları Kaymakam Metin Kubilay verdi.

 

Sertifika törenine Kaymakam Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ve çok sayıda işletme sahibi katıldı.

 

Gökhan TEKER