Hayrettin Sönmez'in baba acısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy İtfaiye Şube Müdürü Hayrettin Sönmez'in babası Hasan Sönmez, hayatını kaybetti. Sönmez, Kızılpınar Mezarlığı'nda toprağa verild

GÜNDEM 15.04.2015 18:15:00 0
Hayrettin Sönmez

Astım ve bronşit hastalığı olan Hasan Sönmez, 12 gün Çorlu’da özel bir hastanede yoğun bakımda kaldı. 4 gün de hastanede serviste kalan Hasan Sönmez, daha sonra Kızılpınar Mahallesi’ndeki evine götürüldü. 91 yaşındaki Hasan Sönmez, üç gün sonra evinde yaşamını yitirdi.  

 

KIZILPINAR MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy İtfaiye Şube Müdürü Hayrettin Sönmez’in babası Hasan Sönmez, dün Kızılpınar Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sönmez’in cenaze namazını Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin kıldırdı. Hasan Sönmez daha sonra Kızılpınar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Hasan Sönmez’in cenaze merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem ve Nihat Mıstık, Belediye Eski Meclis Üyesi Aydın Kırıklar, Çerkezköy Belediyesi birim amirleri, belediye personeli ile Sönmez ailesinin yakınları katıldı.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ