Otobüs Terminali'ne 7/24 güvenlik

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi devraldığı kurumlarda yavaş yavaş hakimiyetini göstermeye başladı. Çerkezköy Otogar'ı da bu kurumların arasındaki yerini aldı.

GÜNDEM 15.04.2015 18:08:00 0
Otobüs Terminali

Çerkezköy Belediye Otobüs Terminali Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesiyle birlikte güvenlik donanımı da getirildi.

OTOGARDA 7/24 GÜVENLİK HİZMETİ VERİLİYOR

Çerkezköy Otobüs Terminali artık günün her saatinde gece gündüz güvenlik kontrolünde. Otogarın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesiyle birlikte  7/24 güvenliğini sağlamak için özel Güvenlik Şirketi Uzay Güvenlik’le anlaşma sağlandı. Bununla birlikte  özel güvenlik elemanları görevlendirilen otogarda güvenlik en üst seviyelere çekildi.

GÜVENLİK KUŞ UÇURMUYOR

Çerkezköy Otobüs Terminali’nde görev yapan Uzay Güvenlik elemanları Şafak Çalıkaya ve Nedim Borazan, otobüs terminalinin tüm güvenliğini en iyi şekilde sağlamak için çok titiz şekilde görevlerini yaptıklarını belirttiler. Güvenlik görevlileri, “Çerkezköy Otobüs Terminali’nde göreve başladığımız günden bu yana artık Çerkezköy otogarı çok daha güvenli hale geldi. Otogarın iç ve dış güvenliğini en iyi şekilde sağlıyoruz. Otogarın 7/24 güvenliğini sağlıyoruz. Gündüz 2 gece 2 olmak üzere  her gün dört güvenlik elemanı burada aralıksız olarak görev yapıyor.”bilgisini verdi.

OTOBÜS İŞLETMECİLERİ VE VATANDAŞLAR MEMNUN

Çerkezköy Otobüs Terminali’nde görevli Otobüs firmalarının yetkilileri ve vatandaşlar otogarda 7/24 güvenlik görevlilerinin görev yapmasından son derece memnun olduklarını söyledi.

Otobüs firmalarının yetkilileri, “Son araç buradan ayrıldıktan sonra yazıhanelerimizi kilitleyip gittiğimizde otogar güvenlik olmadığı zamanlar Allah’a emanet idi. Büyükşehir Belediyesi’nin güvenlik tahsis etmesiyle birlikte artık bizimde içimiz rahat. Hem işyerlerimiz emniyette hem de vatandaşlar içinde çok iyi oldu. Bu nedenle Büyükşehir  Belediye Başkanımıza ve tüm yetkililerine otogarımızı güvenlikli hale getirdikleri için çok teşekkür ediyoruz.”dediler.

Terminali her gün kullanan yolcular ise, “Güvenlik elemanlarının göreve başlamasıyla birlikte otogarı eskiye oranla çok daha disiplinli oldu. Sanayi Kenti olan Çerkezköy’e yakışan bir durum olmuş.İnşallah bu dudum devam eder.En azından güvenlik olması her hangi bir duruma karşı caydırıcı olması bakımından da çok iyi bir durum. Otogarın güvenliğini sağlayanlara bir vatandaş olarak bizlerde teşekkür ediyoruz.”dediler.

Haber/Seyit SÜREN