Kapalı Pazar yeri çalışmaları hız kazandı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yapılacak Kapalı Pazar Yeri için Bademlik Mahallesi Süpürgeciler Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 15.04.2015 18:01:00 0
Kapalı Pazar yeri çalışmaları hız kazandı

Kırklareli’ne yapılması planlanan Kapalı Pazar Yeri için çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamda Süpürgeciler Sitesi’ne giden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kapalı Pazar Yeri ile ilgili birimler ile incelemelerde bulundu.

 

20 dönümlük arazi üzerinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan Başkan Kesimoğlu, Kapalı Pazar Yeri’nin yapımı için sağlam adımlar ile ilerlediklerini söyledi.

 

KAPALI PAZAR’DA KARARLIYIZ

 

Başkan Kesimoğlu,"Kapalı Pazar Yeri’ni Kırklareli’ne kazandırma kararlılığı içerisindeyiz. Çalışmalarımız bu konu üzerinde yoğunlaştı. Sağlam adımlarla çalışmalarımız sürüyor. Kırklareli’nin hak ettiği, Kırklareli halkımıza yakışan bir yer inşa edeceğiz. Hedefimiz vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği bir Pazar yapmak. Kapalı Pazar yerimizi yaparken pazarcılarımızın görüşlerine de başvuracağız. Önümüzdeki günlerde pazar esnaflarımız ile de bir toplantı yapacağız." dedi.

 

Marmara Haber