SP ve BBP ilk toplantısını Tekirdağ'da yaptı

7 Haziran Genel Seçimleri öncesi ittifak yapan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi Tekirdağ'da ilk SKM toplantısını yaptı. Toplantıda Tekirdağ Milletvekili Adayları da tanıtıldı

GÜNDEM 14.04.2015 17:19:00 0
SP ve BBP ilk toplantısını Tekirdağ

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin ‘Milli ittifak’ adı altında birleşmesinin ardından Tekirdağ il başkanlıkları ilk kez bir araya geldi. SP Tekirdağ İl Başkanlığı ve Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı yöneticileri, toplantı yaptı.

İL BAŞKANLIKLARI ORTAK TOPLANTI YAPTI

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Toplantısı’nda bir araya gelen Saadet ve Büyük Birlik partilerinin yöneticileri Tekirdağ’da izleyecekleri stratejiyi ve SKM Planını konuştular. SP GİK Üyesi ve SP Tekirdağ İl Sorumlusu Arslan Ateş ve BBP MYK Üyesi Cem Hakan Salcı'nın da katıldığı toplantıda her iki parti yöneticilerinin de heyecanlı olduğu gözlendi.

MİLLETİN UMUDU OLDU

Arslan Ateş’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Cem Hakan Salcı'da, ittifakın toplum tabanı tarafından benimsendiğini, canla başla Tekirdağ’da en iyi sonucu almak adına çalışacaklarını belirtti. Arslan Ateş “İttifakın, toplumun beklentilerine cevap oluşturduğunu, tıkanan iç siyasete yeni bir soluk kazandıracağını, Milli İttifak’ın Parlamentodaki patilere oy vermek istemeyen, beklentilerine cevap bulamayan seçmen için yeni bir umut olduğunu, parti tabanlarında oluşan heyecanın, diğer patilerde oluşan rahatsızlığın, bunun en bariz göstergesi olduğunu” belirtti.

İL BAŞKANLARI ADAYLARI TANITTI

SP İl Başkanı Feti Pehlivan ve BBP İl Başkanı İsmail Ceylan'ın da birer konuşma yaptığı toplantıda, adaylarda söz alarak kendilerini tanıttılar. Toplantıya; SP Çorlu ilçe başkanı Aytuğ Aslan, Malkara İlçe Başkanı Adem Edoğan, Süleymanpaşa İlçe Başakanı Cemal Açıkgöz, BBP Çorlu İlçe Başkanı Onur Meriç, Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Kapaklı ilçe Başkanı Cemalettin Farımaz'da katıldılar.

İTTİFAK’IN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Kaynaşma ve tanışma programı şeklinde gerçekleşen SKM toplantısının ara vermeden çalışmalarına devam edeceğini belirten Tekirdağ Saadet Partisi SKM Başkanı Mehmet Ayhan bundan sonraki toplantılarda strateji belirleme, adayların çalışma takvimi gibi konulara ağırlık verileceğini, tüm teşkilat mensupları ile istişareye önem verdiklerini ve bugünden itibaren tüm adayların seçim sathı mailinde olacaklarını ve çalışmaların başladığını belirtti.

SP ile BBP’nin birleşmesiyle oluşturulan ‘Milli İttifak’ın Tekirdağ’daki Milletvekili Adayları şu isimlerden oluştu: 1. Turan Demircan 2. Ahmet Karabacak 3. Fatma Birnur Tamcı 4. Mustafa Özkan 5. Mücahit Çalgın 6. Erol Kaya.

 

Marmara Haber