Kubilay'dan Rektör Şimşek'e teşekkür plaketi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e ilçedeki eğitim faaliyetlerine verdikleri desteklerden dolayı plaket vererek, teşekkür etti.

GÜNDEM 13.04.2015 16:36:00 0
Kubilay

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Kubilay, Rektör Şimşek’e ilçedeki üniversitenin eğitim faaliyetlerine teşekkür ederek, bir plaket verdi. Kaymakam Metin Kubilay, plaket takdiminde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:  “Göreve başladığım günden buyana, yüksek öğrenimin gelişiminde ve eğitim faaliyetlerinde Sayın Rektörümüzün çok büyük destekleri oldu. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Veliköy’deki yeni binasında bin 300 öğrenci ile eğitim öğretime başladı. Çerkezköyümüz Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) ile beraber yeni bir vizyon kazandı.”dedi.

MYO’NUN BOŞALTTIĞI BİNA

Konuşmasında Veliköy’e taşınan NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu eski binasına da değinen Kaymakam Kubilay, “Meslek Yüksekokulundan boşalan binaya Halk Eğitim Merkezi, Halk Kütüphanesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi açılacak. Halk Eğitime verdiğimiz önem kadar Rehberlik Araştırma Merkezini de önemsiyoruz. Bunun için daha merkezi bir yerde olmasına özen gösterdik. ÇEMYO’nun Veliköy’e taşınmasındaki iş ve işleyişin takip edilmesi ve eski binanın bakım ve onarımının ivedilikle tamamlanmasında sayın rektörümüzün büyük katkıları oldu. Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun fiziki şartları düzgün bir binada eğitim öğretime açılmasında ve ilçemizdeki eğitim faaliyetlerine verdikleri desteklerden dolayı İlçemiz ve tüm kurumlarımız adına, sayın Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek’e ve ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

ÖNEMLİ OLAN KURUMLARIMIZIN UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMASI

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise plaket nedeniyle Kaymakam Kubilay’a etti. Şimşek, “1995 yılından beri Üniversitemiz Çerkezköy’deki eski binayı kullanıyordu. Fiziki mekan sıkıntımız vardı. Bu eğitim öğretim yılında Veliköy’deki yeni binasına taşındı. Bu süreçte Sayın Kaymakamımızın büyük katkıları oldu. Bende kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.  Önemli olan kurumlarımızın uyum içerisinde çalışarak birbirilerine destek olmaları. Önümüzdeki süreçte de Çerkezköyümüz’de gençlerimizin daha iyi bir eğitim almaları noktasında arzu ettiğimiz noktaya gelmek için çalışmalarımız olacaktır.” dedi.

Marmara Haber