Otopark'a 7/24 güvenlik!

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2013 yılının sonlarına doğru yapımı tamamlanan 110 araçlık Yeraltıkapalı Otoparkı Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

GÜNDEM 12.04.2015 12:42:00 0
Otopark

Otoparkı devralan Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde 7 /24 aralıksız buranın güvenliğini sağlamaya başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen güvenlik görevlileriyle birlikte yer altı otoparkı kaderine terk edilmişlikten kurtuldu.

 

GİREN ÇIKAN ARAÇLAR KAYIT ALTINA ALINACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Çerkezköy Yeraltı Kapalı Otoparkı’nda bundan böyle tüm araçlar kayıt altına alınacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilecek otoparkta araç parkları yine ücretsiz olacak, ancak otoparka giren çıkan araçlar kayıt altına alınacak. Park eden araçların kayıt altına alınmasının aynı zamanda araç güvenliği acısından da olumlu sonuçlar doğuracağı belirtiliyor. Yeraltı otoparkına kamyonet gibi araçlar park etmelerinin yasak olduğu ve burada uzun süre park halinde kalacak olan araçların sahiplerinin de bu durumu güvenliğe bildirmeleri gerektiği belirtildi.

 

 KUŞ UÇURTMUYORUZ

 

Çerkezköy Yeraltı Kapalı Otopark’ı güvenlik görevlileri Taner Akdoğan ve Ahmet  Sami Polat, otoparka giriş çıkışları sıkı bir kontrol altına aldıklarını belirtti. Araç ve oto park güvenliğini en iyi şekilde yaptıklarını belirten güvenlik görevlileri, sürücülerin gönül rahatlığıyla araçlarını buraya park edebileceklerini vurguladı. Akdoğan ve Polat, “Kapalı Otopark’ta artık kuş uçurtmuyoruz. Buraya giren çıkan araçların takibini yapıyoruz. Otopark 7/24 güvenlikte.”dediler.

 

 

Haber/Seyit SÜREN