Zoraki Damat koltukları tıklım tıklım doldurdu

Ünlü tiyatrocuların yer aldığı 'Zoraki Damat' adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda sahnelendi. Çerkezköylüler'in yoğun ilgi gÃ

KÜLTÜR SANAT 10.04.2015 19:52:00 0
Zoraki Damat koltukları tıklım tıklım doldurdu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilmekte olan kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde  ‘Zoraki Damat’ adlı oyun sahnelendi. İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren oyunda sosyal mesajlar bolca yer aldı. Eğlendirirken sosyal içerikli mesajlarıyla da izleyenleri düşündüren tiyatro oyununda oyuncuların gösterdiği performans da beğeni topladı.

 

BOL BOL ALKIŞ ALDILAR

 

 

 

İstanbul Jest Tiyatro’sunun sahne aldığı oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Özlemiş Alaca, CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Çerkezköylü sanatsever izledi. Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Somer Karvan, Şebnem Zorlu, Yeliz Tozan, Suat İnal gibi ünlü oyunculardan oluşan 2 perdelik romantik komedi dalındaki oyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Salona kapasitesinin üzerinde izleyici gelince çok sayında sanatsever oyunu ayakta ve basamakların üzerinde izlemek zorunda kaldı. Yaklaşık iki saat süren tiyatro oyununda alkışlar hiç susmazken oyuncular izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

 

 

 

AKAY ÇİÇEK VERDİ

 

 

 

Oyunun son bulmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediyenin düzenlemiş olduğu bu etkinliğe yoğun katılımdan dolayı tiyatro severlere teşekkür ederken,  İstanbul Jest Tiyatro Ekibine ise izleyenleri kahkahaya boğan bu oyun için şükranlarını sundu. Akay daha sonra ünlü oyuncu Ayşen Gruda ve ekibine çiçek takdim etti.

 

Ahmet KARDEŞ